Pregătește-ți mănușile, umflă-ți barca și vino să cureți Bega. Începe o nouă...

Pregătește-ți mănușile, umflă-ți barca și vino să cureți Bega. Începe o nouă ediție a campaniei “Let’s Do It!”, în județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

lets do it

Campania “Let’s Do It!” se mută, în acest an, de pe uscat pe apă. Voluntarii din cadrul Asociației EcoStuff România, inițiatorii acțiunii, îi așteaptă pe locuitorii din județul Timiș la o nouă ediție a campaniei, care va avea loc sâmbătă, 27 septembrie.


De data aceasta, cei care vor lua parte la acțiune sunt încurajați să curețe malurile și luciul de apă pe râurile din județ.

“Pregătește-ți mănușile, umflă-ți barca și hai, Let’s Do It! 27 septembrie este ziua în care cursurile de apă din județul Timiș vor deveni mult mai curate. Această ediție a campaniei Let’s Do It! organizată în județul Timiș sub umbrela World Cleanup 2014 are ca obiectiv curățarea malurilor și a luciului de apă acolo unde este posibil, pe râurile Bega și Timiș, precum și a lacurilor și bălților. Locul plasticului NU este în apă! Este o luptă de durată, dar suntem convinși că o vom câștiga”, transmit reprezentanții EcoStuff România pe Facebook.

Până în acest moment, și-au manifestat dorința de a participa la acțiunea “Let’s Do It!” de sâmbătă voluntari din Timișoara, Lugoj, Deta, Comloșu Mare, Dudeștii Noi, Fibiș, Ghiroda, Liebling, Periam, Pesac, Știuca și Uivar.

“Te invităm să ne fii alături sâmbătă, 27 septembrie, dar mai ales te rugăm să ne semnalezi zonele din județ unde ai identificat mormane de gunoi aruncate ilegal. Folosește aplicația pentru mobil TrashOut, disponibilă gratuit pe trashout.me”, mai scriu pe rețeaua de socializare reprezentanții EcoStuff România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.