Primăria Timișoara așteaptă finanțarea pentru proiectul Michelangelo 2, care va fi realizat...

Primăria Timișoara așteaptă finanțarea pentru proiectul Michelangelo 2, care va fi realizat fără cele două pasarele din sticlă. Ce străzi vor fi lărgite

0
DISTRIBUIȚI

pasajul michelangelo 31 mai 2014 (14)

Un nou șantier ar putea fi deschis tot în apropierea pasajului Michelangelo, cel mai probabil în primăvara anului viitor. Potrivit primarului Nicolae Robu, a fost finalizată reproiectarea pentru Michelangelo 2, iar în acest moment se așteaptă finanțarea pentru acest proiect, care va fi realizat tot cu bani de la Uniunea Europeană.

„Documentația de aplicare pe fonduri europene a fost depusă cu proiectul revizuit și fără îndoială acest proiect va fi aprobat pentru finanțare.


Valoarea proiectului este de aproape 34 de milioane de lei, iar lucrările prevăd lărgirea străzii Surorile Martir Caceu și a străzii FC Ripensia la trei benzi. Am renunțat la cele două pasarele pietonale din sticlă. De la Casa Tineretului până la Novatim vom avea trei benzi cu sens unic de circulație, apoi de la Novatim la Michelangelo vom avea alte trei benzi”, a explicat, astăzi, Nicolae Robu. Mai mult, tot în cadrul acestui proiect, vor fi reamenajate locurile de parcare, se vor crea piste de biciclete și vor fi refăcute trotuarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.