Primăria Timişoara a semnat un nou proiect de reabilitare termică a blocurilor...

Primăria Timişoara a semnat un nou proiect de reabilitare termică a blocurilor cu bani europeni. În ce stadiu sunt licitaţiile pentru proiectele semnate

0
DISTRIBUIȚI

anvelopare-blocuriUn nou proiect de anvelopare a blocurilor cu finanţare europeană a fost semnat astăzi. La evenimentul care a fost organizat la Primăria Timişoara au luat parte primarul Nicolae Robu şi şeful ADR Vest, Sorin Maxim. „La ora actuală avem semnate contracte care cuprind 26 blocuri , adică1.471 apartamente .


Valoarea totală a celor patru contracte este de 27, 3 milioane de lei 6, 2 milioane de euro. Acest proiect pentru care semnăm contractul astăzi cuprinde șase blocuri, 502 apartamente situate pe Calea Şagului şi pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 şi are o valoare de 8, 8 milioane de lei, circa 2 milioane de euro. Ne-a mai rămas un singur proiect care are nevoie de aprobare. Pe fonduri suplimentare mai avem şi pregătite şi alte proiecte”, a spus Robu.

Maxim a declarat că „o să avem semnate noi contracte în perioada următoare. În general, nu rămân necheltuiţi banii pentru că nu au fost proiecte, ci pentru că s-au făcut economii la licitaţii”. Legat de stadiul licitaţiilor pentru proiectele deja semnate, primarul spune că până acum au fost făcute demersuri de informare şi publicitate, urmând ca săptămâna aceasta să fie realizat caietul de sarcini. Licitaţia va fi una pentru fiecare lot de blocuri aferent fiecărui proiect, dar participanţii pot depune oferte fie pentru un singur bloc, fie pentru toate cele scoase la licitaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.