Primarul Timişoarei dă din nou cu bâta în baltă. Acuzaţi de Robu...

Primarul Timişoarei dă din nou cu bâta în baltă. Acuzaţi de Robu că nu au făcut demersurile pentru construirea unui nou stadion, arhitecţii din Timiş îl acuză de defăimare publică

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu poli

La debutul acestei săptămâni, primarul Nicolae Robu anunţa că municipalitatea timişoreană renunţă la ideea unui concurs internaţional de soluţii pentru construcţia unui stadion.


Edilul a acuzat că de vină ar fi arhitecţii care nu au făcut documentaţia necesară. Vizavi de acuzele edilului, arhitecţii din Timiş au reacţionat prin intermediul unui comunicat de presă.

œ„Arhitectul-șef al Timișoarei a avut o discuție de principiu pe această temă la OAR Național cu coordonatorul departamentului de concursuri, urmând că Primăria Timișoara să facă demersurile necesare pentru începerea organizării concursului de arhitectură în momentul în care este pregătită. Lucrările au stagnat din cauza clarificării situației juridice a terenului destinat noului stadion, primăria urmând să solicite oficial ajutorul Departamentului național de concursuri din cadrul Ordinului Arhitecților din România în momentul clarificării acestor probleme”, au scris aceştia.

La final arhitecţii îi cer edilul să le explice de ce vina a fost aruncată pe ei în mod nedrept şi spun că „responsabilizarea arhitecților pentru neorganizarea concursului de arhitectură este inacceptabilă, profesia fiind defăimată public pe nedrept”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.