Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, COMPLICE la încălcarea legii. Vezi cum l-a dovedit...

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, COMPLICE la încălcarea legii. Vezi cum l-a dovedit un cetăţean

5
DISTRIBUIȚI

masina_robuPrimarul Timișoarei, Nicolae Robu, le ține lecții de moralitate tuturor care-l supără și  nu ezită să îi arate cu degetul la cea mai mică greșeală sau să îi amenințe cu amenzi usturătoare, însă primarul este foarte îngăduitor atunci când vine vorba de șoferul său, Vasile. Acesta a fost surprins, până acum, de mai multe persoane parcând în locuri interzise. Dacă atunci când vine vorba de timișorenii de rând, angajații TimPark aplică cu rigulozitate legea, iată că atunci când vine vorba de primar și de șoferul acestuia, legile și hotărârile de consiliu local nu se mai aplică. Un cititor al PRESSALERT.ro ne-a transmis pe adresa redacției următoarea fotografie, surprinsă astăzi în centrul orașului.


„Azi în jurul orei 13.30, pe strada Paris, mașina edilului nostru Nicolae Robu era parcată exemplar, după cum bine se poate observa în imagine”, scrie Adi, în mesajul care însoțește poza.

Primarul nu este deloc străin de metehnele șoferului său și nu a luat nici o măsură până acum, deși în urmă cu câteva săptămâni, pe 5 septembrie, un alt timișorean a trimis o fotografie publicată pe pagina Orașul Timișoara, în care atrăgea atenția că mașina edilului este parcată ilegal.

masina_robu1

Conform normelor de funcționare ale TimPark, până acum șoferul primarul ar fi trebuit să fie deja sancționat cu amendă, iar la a treia abatere mașina sa ar fi trebuit deja ridicată. În cazul în care automobilul ar fi ridicat, primăria ar trebui să plătească nu mai puțin de 800 de lei pentru a o recupera.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.