Propunere inedită primită de viceprimarul Traian Stoia. Ce ar vrea să facă...

Propunere inedită primită de viceprimarul Traian Stoia. Ce ar vrea să facă o femeie cu banii obţinuţi din tranzacţiile rromilor cu casele retrocedate

2
DISTRIBUIȚI

bani tigani casa

Sătulă de obiceiurile rromilor din Timişoara, cu care de câţiva ani este vecină, o femeie din urbea de pe Bega a trimis pe adresa viceprimarului Traian Stoia o scrisoare prin care i-a detaliat nemulţumirile sale.

„Am primit o petiţie de la o doamnă profesoară care vorbeşte despre relaţia dintre comunitatea din care dumneai face parte şi comunitatea care s-a mutat în centrul Timişoarei după Revoluţie.


Dânsa face referire la cei care locuiesc pe strada Alexandru Borza numărul 7 şi cumpără diferite palate pe care îşi pun numele „Puiu Napolen” cum e la numărul 7, fosta grădiniţă de lângă sediul PSD, de pe C.D Loga. Femeia spune că această comunitate este ajutată de notari şi avocaţi şi vorbeşte despre vânzările pe 112 arătând că s-au făcut vânzări şi la patru zile distanţă de la cumpărare” , a spus Stoia.

Viceprimarul a completat că „femeia asta propune ca de la toţi cei are au cumpărat tendenţios şi ilegal diferenţa de preţ să intre în bugetul oraşului şi oraşul să poate face reparaţii întreţineri. Sunt ani buni care au trecut, mă îndoiesc că este posibil, cu toate că propunerea e bună, dar ea trebuie făcută la Parlament”.

2 COMENTARII

  1. ARE PERFRCTA DREPTATE MAJORITATEA CASELOR AU FOST CUMPARATE DE TIGANI CU AJUTORUPRIMARIEI AVOCATILOR SI A NOTARILOR, ACESTEA AR TREBUI SA RASPUNDA PENTRU DEZASTU PE CARE LAU PRODUS

    DAR CUM LA NOI NU SUNT LEGI SUNT JUDECATI DOAR GAINARI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.