Rețea de traficanți de heroină, anihilată după o operațiune DIICOT. Vezi în...

Rețea de traficanți de heroină, anihilată după o operațiune DIICOT. Vezi în ce zonă acționau UPDATE Ambulanța a fost chemată de urgență pentru cei audiaţi

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta la diicot

DIICOT Timișoara a reușit, în urma unei operațiuni, identificarea mai multor traficanți de heroină care aprovizionau consumatorii din vestul țării. Cinci țigani din cartierul Ferentari din București, au fost aduși, în această seară, pentru a fi audiați într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Este vorba de membrii a două familii, Maria și Giani D., respectiv Romeo, Aurelia și Ana-Maria N., persoane cu vârste între 20 și 40 de ani, care se ocupau cu trafic de heroină. Cei cinci au fost prinși după ce doi colaboratori ai oamenilor legii, au cumpărat droguri, câte unul de la fiecare familie. Traficanții vindeau doza de 0,3 grame de heroină cu 50 de lei. Este vorba de recidiviști, antecedentele fiind legate tot de traficul de droguri.

În dosar există elemente care indică faptul că aceste familii de țigani aduceau heroină în zona Lugojului.


Aceștia ar avea legătură cu traficanții de heroină trimiși în judecată în „dosarul Autobuzul”.

Acțiunea a fost realizată de DIICOT Timișoara, alături de Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timișoara. Suspecții, care riscă până la 15 ani de închisoare, sunt audiați în acest moment.

UPDATE Un echipaj de ambulanță (foto) a sosit de urgență la sediul DIICOT Timișoara pentru a acorda îngrijiri unuia dintre cei audiați, căruia i s-a făcut rău. Se pare că suspectul a făcut un puseu de tensiune și a cerut medicilor metadonă.

ambulanta la diicot 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.