Robin and the Backstabbers lansează melodia Arhanghelsk şi aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea...

Robin and the Backstabbers lansează melodia Arhanghelsk şi aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul timişorean VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

robin

Binecunoscuta formaţie Robin and the Backstabbers – care are parte de mulţi fani în oraşul nostru – revineîn atenţia melomanilor cu un nou single care prefaţează cel de-al doilea material discografic al trupei, Arhangelsk. Primul extras din mult – aşteptatul disc al trupei va fi lansat miercuri 17 septembrie. „Albumul nostru Arhanghelsk este un album conceptual şi întreaga lui poveste se leagă în cântecul ăsta pe care o să-l scoatem. E foarte scurt, are două minute, e acustic, şi nu sună deloc ca restul albumului Ar fi trebuit să lansăm albumul pe 24 octombrie în Bucureşti, dar s-a amânat pe sfârşitul lunii martie 2015“, ne-a declarat solistul trupei Andrei Robin Proca. Formaţia care se descrie drept „un grup de pop melodramatic din Bucureşti, înfiinţat în 2010“, a avut parte de laude din partea criticilor, câştigând printre altele premiul de cel mai bun rock alternativ şi artistul anului la On Air Music Awards.  Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.


1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă Arhanghelsk şi Vladivostok.

În ceea ce priveşte concertele trupei Robin and the Backstabbers, solistul formaţiei ne-a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să revină în Timişoara, loc unde dealtfel a cântat în ultimii doi ani exact de ziua sa. „Dacă spun că Timişoara are un public mare nu mă refer la număr, ci la faptul că ştiu că oamenii care sunt în public chiar ştiu să asculte. E greu în Timişoara, e atăt de frumos! Vom mai veni la Timişoara, înainte de Crăciun, asta e sigur“, ne-a declarat Andrei Robin Proca. Noul videoclip al trupei, care prefaţează albumul numărul doi, a fost filmat în Valea Jiului. „Echilibrul dintre pace şi violenţa implicită din clip descriu bine albumul. Discul e mare, mare de tot. Şi are o poveste, e un întreg. E despre apusul unei generaţii şi naşterea alteia. Mulţi ne-au întrebat de ce se naşte atât de greu noul nostru album. Păi, nu e de-ajuns să faci şi să ai un copil. Trebuie să-l si creşti înainte să-i dai drumul în lume. Că altfel ţi-l aduce acasă jandarmeria. Sau diriginta, depinde de prea multe ca să ne hazardăm la previziuni. Va fi un album bun de tot, promit“, a adăugat solistul trupei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.