Să ne ținem de mână cu politicienii

Să ne ținem de mână cu politicienii

0
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

Să ne ținem de mână cu Valeriu Zgonea când ieșim la o drumeție în pădure și pădurea nu mai e acolo.

Să ne ținem de mână cu Victor Ponta, noi la volan, el pe scaunul din dreapta, în timp ce conducem pe nenumăratele autostrăzi ale patriei. Asta n-ar dura mult, ar fi mai mult ca o strângere de mână.

Să ne ținem de mâna a doua cu Elena Udrea (mâna aia în care nu ține Louis Vuitton-ul) în timp ce căutăm prin mormanul de haine de la „second-hand”.

Să ne ținem de mână cu Traian Băsescu în timp ce alimentăm mașina în care vom merge cu Ponta pe infinitele autostrăzi care traversează țara-n lung și-n lat.


Maxim 50 de lei, hai 49,90, să fim siguri că nu depășim bugetul. Ajunge atâta benzină pentru câte autostrăzi avem.

Să ne ținem de mână cu Ioana Petrescu atunci când stăm la coadă ore întregi pentru a ne plăti taxele. Probabil se întâmplă și-n alte părți, dar foarte românească mi se pare ideea de a sta la coadă ca să dai bani. Da știu, apar treptat opțiuni de plată online, dar mai e mult până departe.

Să ne ținem de mână cu Eugen Nicolăescu la gară sau aeroport, în timp ce spunem „la revedere” sutelor de cadre medicale care părăsesc țara în fiecare an.

Să ne ținem de mână cu Remus Pricopie în timp ce… În timp ce n-avem manuale. Dar dacă nu ne trebuie diplomă de bacalaureat pentru a intra la facultate, de ce ne-ar mai trebui manuale în clasele primare?

Să ne ținem de mână cu Rovana Plumb în timp ce așteptăm poștașul să vină cu pensia aia pentru care am muncit toată viața și care ne ajunge pentru trei aspirine, două franzele și jumătate din factura la încălzire.

Câte lucruri s-ar schimba oare în țara asta dacă ne-am ține, duios, de mână cu politicienii, în timp ce ne vedem de activitățile de zi cu zi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.