Show live cu germanul Jan Blomqvist, la Timișoara. Vezi când va avea...

Show live cu germanul Jan Blomqvist, la Timișoara. Vezi când va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

jan [1024x768]

Brand-ul de evenimente „l a u n m o m e n t d a t” anunță că publicul iubitor de muzică electronică din Timişoara va avea ocazia de a-l asculta și vedea live pe Jan Blomqvist, împreună cu trupa sa, pe data de 31 octombrie. Alături de el se vor afla Christian Damman la tobe și Felix Lehmann la clape.

Succesul lui Jan Blomqvist constă în abilitatea sa de a transmite emoții prin intermediul sunetelor calde și organice. Jan are un stil muzical mai complex, fiind implicat în sfera muzicii de multă vreme. Timp de 7 ani a fost vocalist, basist și compozitor pentru o trupă de rock-grunge din nordul Germaniei. Mutându-se la Berlin, și-a descoperit pasiunea față de sunete electronice și și-a vândut chitara în schimbul unor mixere.


Jan și-a creat propriul stil care îl identifică ușor. Încercând să iasă din tiparul monoton al genului techno, el transpune beat-uri de minimal printr-o atmosferă de concert. El își colorează muzica cu influențe din cultura pop și rock. Anul 2011 a reprezentat anul de debut pentru Jan Blomqvist. A concertat la Fusion Festival în fața unui public de 3.000 de oameni, chiar înainte de o furtună. Apoi, a lansat piese pentru Dantze și Still vor Talent. Timp de trei ani, Jan a avut parte de o serie de invitaţii în diverse locuri ca Moscova, Paris, Istanbul, New York, Roma, Copenhaga, Brussels, Amsterdam, Milano, Atena, Budapesta, Beirut, Tunis, Varșovia, Zurich, Marseilles, Monpellier, Thessaloniki, München, Viena, Londra și Dubai. Anul acesta, Deep House Magazine i-a acordat locul zece într-un clasament numit „Top Hottest Live Acts“.

Conceptul „l a u n m o m e n t d a t” susține evoluția muzicii electronice ca o ramură a artei. Nu prezintă un simplu șir de evenimente, ci încearcă să transmită spiritul underground specific Berlinului. Până în prezent, evenimentele „l a u n m o m e n t d a t” s-au desfășurat doar în spații culturale, cum ar fi un atelier de sculptură, Bastionul Theresia sau Casa Artelor. Evenimentele au pornit ca mici petreceri private într-un atelier și ulterior au devenit accesibile unui public mai numeros, aducând artiști ca Wankelmut și NTFO. Mai multe informații despre acest eveniment vor fi dezvăluite pe parcurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.