Soprana care s-a pozat pe WC în plină stradă, ȘOCHEAZĂ din nou....

Soprana care s-a pozat pe WC în plină stradă, ȘOCHEAZĂ din nou. Cine este femeia care a pozat dezbrăcată și cu o mască de gaze pe față UPDATE Poza a dispărut de pe Facebook

9
DISTRIBUIȚI

protest nud

Soprana Diana Papp șochează din nu. Pe profilul de Facebook a postat azi o poză în care tânăra femeie apare în ”costumul Evei”, cu o mască de gaze pe figură, manichiura roșie  cu care își acoperă sânii și un trandafir, roșu, în cealaltă mână. Fotografia se numește ”artă urbană” și a fost realizată în fața unui banner care face reclamă la fabrica de anvelope Continental.

Reamintim că activiștii timișoreni au inițiat de ceva timp un protest care constă în publicarea de fotografii cu ei purtând măști pe față.


Ultima imagine  de acest fel a fost postată luna trecută. Soprana care în anuare și-a dat pantalonii jos și s-a fotografiat stând pe un vas de toaletă aruncat în stradă, a dus protestul la un alt nivel.

Protestul Dianei Papp vine după câteva zile în care mirosul neplăcut de cauciuc a fost foarte persistent în jurul fabrici de la Pădurea Verde. Soprana a refuzat să comenteze în vreun fel postarea de pe Facebook și nu a spus dacă este ea în poză sau o altă persoană.

Trebuie spus și că fabrica de anvelope Continental a anunțat anul acesta că va eradica mirosurile emanate în timpul procesului tehnologic.

UPDATE Soprana a decis, fără să dea vreo explicație, să șteargă poza de pe profilul său, care strânsese, între timp sute de comentarii și like-uri.

9 COMENTARII

  1. Miroase a a varza stricata in jurul fabricii Continental.
    In fiecare zi miroase urat.
    Agentia de mediu are laborator in cladirea Apelor Romane de la Padurea Verde.
    In fiecare zi ia probede aer.Ce face cu ele numai Dumnezeu stie.
    Dar ce legatura are nudul cu mirosul?

  2. Dintre toti cei care au comentat rautacios pe-aici, a facut careva ceva pentru a sensibiliza opinia publica asupra disconfortului creat de Continental? Daca NU, sa le fie rusine celor care comanteaza rautacios. Felicitari pentru curajul de a se afisa in aceasta ipostaza!

  3. Felicitari!!!!Bravo,pacat ca noi,romanii,nu suntem in stare sa apreciem curajul unora de a isi exprima nemultumirea fata de un fapt care nemultumeste pe toti;POLUAREA,mizeria si lipsa de educatie!!!FELICILARI DOAMNA PAP!!!

  4. Asta e buna de un film porno, eventual cu masca aia de gaze si cu trandafirul ala in gura „iubitului”. As merge sa vad asa o reprezentatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.