Sorin Grindeanu la PRESSALERT LIVE: „Nu sugerez, o spun direct: sunt oameni...

Sorin Grindeanu la PRESSALERT LIVE: „Nu sugerez, o spun direct: sunt oameni corupți în jurul lui Nicolae Robu”

41
DISTRIBUIȚI

grindeanu pressalert live 2

Deputatul Sorin Grindeanu a fost invitatul emisiunii PRESSALERT LIVE difuzată în această seară din studioul HDV. Acesta a vorbit printre altele despre corupția din România și l-a sfătuit pe Robu să se uite cu atenție în jurul său, pentru că este înconjurat de oameni corupți.

„Eu cred că Nicolae Robu trebuie să se uite mai atent în jurul său. Nu îl acuz ca persoană, ci trebuie să fie atent la anumite chestiuni din jurul său. Am mai făcut acest apel și acum câteva luni, legat de promovarea intereselor care sunt interese de partid și nu interese în ceea ce privește cetățeanul. Nu sugerez, o spun direct. Sunt oameni corupți în jurul lui Nicolae Robu”, a afirmat în cadrul emisiunii Sorin Grindeanu.

Deputatul a mai explicat că în Primăria Municipiului Timișoara sunt angajați care au carnet de partid PNL și că sunt oameni corupți care promovează interese liberale în primărie.


„Sunt oameni corupți care, din punctul meu de vedere, promovează interese liberale în Primăria Municipiului Timișoara, care nu coincid tot timpul cu interesele cetățeanului. Fie că ce vorba de angajări, sau ale lucruri. Eu v-aș ruga să mergeți prin birourile primăriei să vedeți că foarte mulți dintre aceștia sunt la vedere. O să vedeți mulți oameni cu carnet de partid PNL. Dincolo de faptul că, întâmplător, foarte mulți din apropiații lui Robu sunt președinți de Consilii de Administrație pe la societățile din subordinea primăriei și dincolo de faptul că, surprinzător, sunt firme care, pe încredințări directe, au contracte cu Primăria Municipiului Timișoara”, a mai spus deputatul.

41 COMENTARII

  1. Sorine nu esti direct
    Spune-mi cu cine te incurci si iti spun cine esti
    Pai ce incredere sa am intr-o persoana corupta sau intr-o persoana care se inconjoara cu oameni corupti?
    Si sa nu fii copil. Chiar crezi ca Robu nu stie ca in jurul lui sint corupti? De ce nu incearca sa scape de ei? Raspunsul este simplu. A doua zi domnul Robu da cu subsemnatul la Parchet pentru ce motiv a acceptat sa fie inconjurat de oameni corupti.
    Asa ca mai bine tace si isi face de cap.

  2. singurul om de omenie si corect din Primarie este Domnul Secretare Cojocari pe care mafiotu robu la dat jos.
    noi il asteptam pe domnu Cojocare sa candideze la fonctia de Premar si sigur va ajunge Primare de timisoara si va conduce orasu cu lejea in mana asa cum o facut totdeauna da’ hotii de ciuhandu si miut nu lor ascultata.

    • mahhhh Miutz, tu ieshti???
      ca acu va manca pra totz pushcaria. tzam zis io sa te astamperi da’ nu mai ascultat. banu ochiu dracului asa ca atz puso tatz tri! (ciohandu cojocar si tu).

  3. Domnule Grindeanu, cum vă permiteţi să ne luaţi de fraieri..!?. Aţi fost împreună, în echipa care a garantat seriozitatea lui Robu. Aţi făcut campanie împreună şi ne-aţi promis că toţi oamenii din echipa USL, sunt serioşi. Logic şi simplu, toţi sunteţi complici şi compromişi, iar acum nu faceţi decât să vă bateţi de la ciolan.

  4. Dl ROBU este înconjurat de pupincuristi, ii plac cei care i-l pupa si i-l ling, de-aia merge Primaria cum merge, dl Roaba se știe lauda cu proiectele altora un încrezător si un infatuat a uitat ca pentru a deveni Primar meritul lui ii de 10 % poate! Bravo dle Grindeanu ca l-ați făcut Primar Dvs si întreg Psd-ul care l-ați promovat in campanie.
    Și Țineți bine minte dragi cetățeni Întotdeauna un om care trădează la mijlocul drumului dovedește ce caracter infect si de trădător are in el.

  5. Fumigene si baloane de sapun. Dupa o asemenea informatie trebuie sa dai nume. Daca nu, esti complice. Sau mai bine hai sa iti dau eu. Ce spui de trio-ul Traian Stoia, Ilie Sarbu, fratii Cristescu? Frații Cristescu și-au impus sluga credincioasă în funcția de viceprimar al Timișoarei. Un individ trecut de vârsta a două, impertinent, lipsit de scrupule cu mentalitate de comunist . Cu ajutorul lui și ai altor politruci în luna august 2012 frații Cristescu au impus Consiliului Municipal o Hotărâre care prevedea ca toți proprietarii de clădiri, blocuri sau hale industriale să poată cumpăra terenul de sub clădiri. Preţul urma să fie dat de un evaluator acreditat. Hotărârea a fost îmbrățișată la acea vreme atât de oamenii de afaceri cât și de asociațiile de locatari. Problema fraților a apărut când consilierii locali au mirosit tunul pe care cei doi voiau să îl tragă municipalității. Terenurile din incinta clădirilor pe care le au în propietate depăşesc cu mult suprafaţa imobilelor. În incinta acestor fabrici se află suprafețe imense peste care s-a turnat un strat de beton iar în bazele de date acele terenuri apar drept clădiri industriale. Hotărârea cu dedicație a cazut iar Emil şi Marius Cristescu au pregătit destabilizarea Consiliului Local.

  6. Ipocrizia este fara margini. Psd -ul cel „sfant” nu a angajat pe nimeni la cjt, iar Bojila cel viteaz si oaches s- a incojurat numai de amazoane virgine. E mizerabil comportanamentul lui Sorinel. A uitat repede cum se tinea de manuta cu Robu cand vroia si el un scaunel pe la bucale…

  7. Stie Pustiu’, doar el i-a adus Primarie, ce naiba! 🙂 DL. Sorinel, draga Pustiule, bai slugoiule, cand o sa dea totusi guvernul vostru de rahat bani pentru Timis si Timisoara?
    1.Stadion modern pentru Timisoara
    2.Spital Regional
    3.Sala de sport moderna
    4.Spitalul de copii
    5.Centru intermodal de la Remetea sau Sanandrei
    6.Drumuri judetene de calitate – nu sa iti rupi masina cand mergi intre doua localitati!
    Cand vor fi indeplinite toate aceste deziderate ale Timisorii atunci poti sa vorbesti, slugoiule!
    PS: Faptul ca iti bagi nemosagurile in toate institutiile nu este politica, Pustiule! Se cheama doar trafic de influenta. Aura stie!

  8. Daca stiti nume, spuneti-le cu VOCE TARE!!! Cu nume si prenume. Public. Din moment ce nu o faceti inseamna ca va e frica de ceva sau aveti si dvs oarecare interese….. Vorba prefectului de Timis, …”cand esti curat, pui totul pe masa.” Faceti asta?

  9. Si vrem mai multe detalii despre intentia Primariei de a distruge cladirea Liceului de Arte.
    Sa fie publice toate aceste prostii denumite pompos, proiecte de modernizare a orasului.
    Stiti foarte bine ca sunt tari in Europa, nu mergem mai departe , unde fiecare copac este NUMEROTAT, darmite cladiri cu valoare istorica.

  10. Mare mincinos si libidinos. Pai cum acest mincinos a ajuns deputat pe prostia oamenilor si valul de minciuni USl si acum vine sa dea Lecțiile de moralitate. Cel mai mare HOT este el si toată Gașca lui din primarie după ce a fost 4 ani viceprimar si nu făcut nimic. Ați auzit ceva de acest om? NIMIC

  11. Domnule grindeanu sunt curios cati bani veti aduce pt timisoara. Din cauza aceasta a-ti fost ales deputat pentru a aduce bani de la bucuresti. Inca nu se vede luminita de la capatul tunelului. Unde sunt banii??? Promisi de la ponta pentru spitalul de copii… 10 ani este putin cam mult…

  12. Toata gasca si prietenii psd sau apucat de scris! Mare lucru ca stiu sa scrie ca in general ei stiu numai sa fure . Ha,ha Grindene te aburesti cu gargara ta , ca cred ca foarte repede o sa cazi. Baietii sunt dupa tine, si ciobanu nu doarme. Boule

  13. Nu stiu cum aveti tupeu sa va uitati in curtea vecinului, cand, daca vizitam putin Consiliul Judetean, domnul Bojin da tot afara, tot ce nu e din PSD. Sa va fie rusineeeee !!!

  14. Vreau s-a stiu cind se va trezi D.N A-ul si-i va verifica pe fratii
    Cristescu’atunci o s-a aflam ce legatura au cu STOIA si ILIE
    SIRBU.
    Sunt multe plingeri inpotriva asazisilor afaceristi, insa D.N.A-ul le
    tine in sertar, acesti indivizi au distrus toate intreprinderile Timisorene iar tiganii au distrus centrul TIMISOAREI, inpreuna
    cu Ciuhandru si justitia.
    Greu foarte greu se mai pot indrepta aceste fapte si nici nu are cine coruptia este generalizata la toate nivelurile.

  15. Fratele meu numai comuniști pe aici. Uitati-va in instituțiile conduse de psd-isti sa vedeți ce incompetenti si corupți sunt in funcții. Hai mars comunistilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.