Sprijin din Elveția pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Ce a...

Sprijin din Elveția pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Ce a primit unitatea medicală

0
DISTRIBUIȚI

institutul de boli cardiovasculare

Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara a primit, din nou, ajutoare din Elveția.


Marian Gașpar, șeful clinicii, anunță că, ieri, un tir încărcat cu materiale sanitare, mobilier și echipamente medicale a ajuns la institut. Donația, în valoare de aproximativ 18.000 de euro, constă în cinci tone de material de pansat (feșe, comprese, bandaje elastice), o masă de operație, cărucioare de transportat pacienții, canapele de consultații și stative de perfuzie.

Mai mult, Clinica de Chirurgie Cardiacă a mai primit și 60 de noptiere pentru cele 60 de paturi primite tot din Elveția în urmă cu o lună, mobilier care va dota saloanele din clădirea nouă a Institutului de Boli Cardiovasculare și Unitatea de Coronarieni, care ar putea fi, în sfârșit, deschisă.

Donațiile au fost făcute de Fundația Caritabilă „Oesteuropahilfe – Internationales Hilfswerk – Triumph des herzen”. „Pentru toată prietenia şi ajutorul acordat, le mulţumim şi îi asigurăm de preţuirea noastră şi de faptul că vor fi folosite pentru pacienţii cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru“, a precizat Marian Gașpar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.