Sute de locuri bugetate, disponibile la Universitatea de Vest din Timișoara. Când...

Sute de locuri bugetate, disponibile la Universitatea de Vest din Timișoara. Când începe admiterea de toamnă

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara  anunță că mai are disponibile sute de locuri fără taxă, plus alte 2.600 de locuri cu taxă pentru sesiunea de admitere de toamnă. Astfel, absolvenții de liceu care au promovat „examenul maturității” sunt așteptați să-și depună dosarul de înscriere între 8 și 21 septembrie.

Candidații se pot înscrie la una din cele 73 de specializări de licență, 90 de programe de master și cinci specializări în limbi străine. Potrivit reprezentanților UVT, din cele 2.000 de locuri bugetate alocate în acest an, pentru această toamnă mai sunt disponibile aproximativ 300 la diferite specializări.

Ca urmare a numărului mare de înscriși, în vară, în centrele de înscriere și admitere din Deva, Reșița și Drobeta Turnu Severin, UVT a decis să le mențină și în sesiunea de toamnă.


Acestea vor funcționa în perioada 10 – 12 septembrie și vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare, transmit reprezentanții universității de stat

Detalii despre sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea de Vest pot fi găsite pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro și www.facebook.com/uvtromania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.