Timişorenii care locuiesc pe străzi neasfaltate, cu jalba-n proţap la primărie. Ce...

Timişorenii care locuiesc pe străzi neasfaltate, cu jalba-n proţap la primărie. Ce le promite viceprimarul Traian Stoia

1
DISTRIBUIȚI

strada_ronatMai există încă în Timișoara străzi care amintesc mai degrabă de ulițele noroite ale satelor, decât de ceea ce ar trebui să fie o stradă modernă într-un oraș cosmpolit. După ce în urmă cu câteva săptămâni viceprimarul Traian Stoia făcea public cazul unor locatari din Piața Traian care aveau WC în curte, acum pesedistul a dezvăluit două noi cazuri de oameni care nu beneficiază de condiții de trai demne de un oraș de cinci stele. „Am primit o adresă de pe strada Edgard Quinet de la Cosmin Rotaru care are o locuinţă acolo.


Zona se află în zona A de impozitare chiar inainte de a fi branşaţi la lumină sau canalizare ei plăteau taxe” ,a spus Stoia, care susține că a discutat deja cu șeful Direcției Tehnice, Culiță Chiș, pentru ca primăria să asfalteze zona.

„În capăt la Bogdăneşti există mai multe locuințe de serviciu ale CFR care au fost vândute. Aceste blocuri, foste proprietăți ale CFR, au fost vândute chiriașilor. Aici oamenii nu beneficiază de drumuri care să le permită să se considere orăşeni. Primăria primeşte taxele pe proprietăţile astea și în mod normal oamenii au dreptul de a avea alei pe care să circule, o parcare și alei de legătură”, a mai spus viceprimarul.

Foto: tmpress.ro

1 COMENTARIU

  1. De ce sa ne ascundem dupa degete…in Freidorf exista inca multe strazi neasfaltate (Spl Sofocle,Ion Romanul,Prepelitei etc)
    Ironia sortii face,dragi conducatori ai urbei,ca la nici 20 m. fata de casa mea se construieste pista de biciclete iar drumul auto,din pacate,cand ploua este similar unui bazin olimpic+orezarie.
    P.S. Impozitele sunt platite la zii 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.