Timișorenii pasionați de mersul pe bicicletă și fotografie, invitați să se înscrie...

Timișorenii pasionați de mersul pe bicicletă și fotografie, invitați să se înscrie la un concurs inedit

2
DISTRIBUIȚI

biciclete-verde-4-4-640x426

Tinerii fotografi amatori din Timișoara, iubitori ai mersului pe două roți, pentru care plimbarea cu bicicleta constituie un stil de viață care merită promovat, sunt așteptați să se înscrie la un concurs inedit.

“Verde pentru Biciclete” îi invită la cea de-a treia ediție a concursului foto “Ipostaze. Viața de biciclist”. “Prin acest concurs, vrem să acordăm posibilitatea tuturor celor pasionaţi de arta fotografică de a împărtăşi viziunea lor despre bicicletă și de a evidenția ipostazele în care bicicleta este prezentă în viața noastră de zi cu zi: spre școală, spre muncă, la cumpărăturile zilnice, la întâlnirile cu prietenii, la ieșiri în aer liber sau chiar la concursuri cicliste”, transmit organizatorii.

Competiția se desfășoară între 1 și 30 septembrie și se adresează fotografilor amatori din județul Timiș cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani.


Concurenții se pot înscrie în concurs prin trimiterea fotografiei, denumirii acesteia și informațiilor legate de autor (nume, prenume, vârstă, număr de telefon) pe adresa de e-mail contact@pedaleaza.ro, în perioada 1-21 septembrie.  Fotografiile vor fi publicate pe site-ul   www.pedaleaza.ro  şi pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete: www.facebook.com/verdepentrubiciclete  în perioada 22-29.09.2014, când va avea loc sesiune de voturi online. Un juriu va decide câştigătorii locurilor I, II şi III, iar pe baza voturilor obţinute online se va desemna câştigătorul premiului de popularitate.

Premiile puse la bătaie constă în vouchere pentru recondiționarea bicicletelor câștigătorilor și un premiu surpriză pentru popularitate.Mai multe informații, pe www.pedaleaza.ro.

afis 2

 

2 COMENTARII

  1. Incerc sa inteleg logica care a dus la impunerea intervalului de varsta 15-35. Poate ne explica unul dintre organizatori.
    Astia peste 35,suntem ca si morti? Nu mai conteaza daca mergem pe bicicleta sau daca incercam sa ne educam copiii in spiritul acesta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.