Titu Bojin, președintele PSD Timiș, anunță că a racolat noi aleși locali...

Titu Bojin, președintele PSD Timiș, anunță că a racolat noi aleși locali pentru partidul său. Cu ce achiziții se laudă

7
DISTRIBUIȚI

bojin02_resize-640x426

Titu Bojin, șeful  PSD Timiș, s-a lăudat, astăzi, în cadrul Conferinței Județene Extraordinare a PSD Timiș, că a reușit să racoleze, deja, primii aleși locali. Potrivit liderului CJ Timiș este vorba despre nouă primari, „un număr însemnat” de consilieri locali, plus trei județeni. Vă reamintim că Titu Bojin estima, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că vor trece la PSD, în cele 45 de zile de „traseism politic”, între 10 și 20 de primari. Mai mult, deputatul Sorin Grindeanu anunță că și președintele PP-DD Timișoara, consilierul local Lucian Taropa, a venit în PSD.

Șeful PSD Timiș nu a precizat cine sunt cei nouă primari care au trecut la PSD, ci doar a susținut, la microfon, că primarii racolați „sunt prezenți în sală și vreau să-i aplaudăm”.


„Există un număr însemnat de consilieri locali, consilieri orășenești, consilieri municipali și consilieri județeni care au venit în PSD Timiș. Vreau doar să-i numesc pe cei trei consilieri județeni care au trecut în PSD, cărora vreau să le mulțumesc să sunt alături de noi, astfel că PSD are majoritatea în Consiliul Județean Timiș. Este vorba despre Gheorghe Bologa, care a venit de la PNL, Teodor Crișan, de la PP-DD, și vicepreședintele CJ Timiș, Florian Zanfir, de la PP-DD. Am rugămintea să-i primim așa cum se cuvinte”, le-a spus Titu Bojin celor peste 500 pesediști prezenți la conferință.

Titu Bojin are și un mesaj pentru cei care se gândesc să plece din PSD, cărora le transmite că „o să-i respectăm, îi vom respecta la fel de mult ca până acum”.

UPDATE Titu Bojin a precizat că este vorba despre primarii din Recaş, Coştei, Bara, Curtea, Maşloc, Lovrin, Şandra, Mănăştiur şi Săcălaz.

7 COMENTARII

  1. Fiecare cu obtiunea lui de tradator sau nu…… parerea mea este ca nu vor pleca decat cei care nu sunt in stare sa fure mai putin decat pana acum si motivand ca au nevoie de bani pentru „proiecte” pleaca de la un partid la altul. Cred ca primarii ar trebuii alesi ca si presedintele tarii, neafiliati politic. Cat despre primarul din Sacalaz…..cand dai 5.000 lei pentru o masa „culturala” la pizzeria satului, sa-mi fie cu iertare…..cand se fac case intregi pentru angajati, copii, prieteni,etc. cu banii locuitorilor….., il inteleg ca nu mai are bani si pentru „grija ” pe care o poarta fata de alegatori schimba, saracu”, partidul………greu domnu” pimar.

  2. Cand eram scolar ,Domnul invatator ma felicita in fata clasei ca pe langa invatatura, aduceam la scoala si chesul plin cu scoabe ca sa ne achitam cota pe care o avea fiacre scoala . Acum D-voastra o sa fiti laudat de popa cu ginerele sau, pentru ce ati adus in chesul PSD-ist .Asta da preucupare pentru cetatenii judetului sa o duca mai bine . Felicitari ,asteptam sarbatoarea recoltei dupa alegerile prezidentiale ,numai sa nu ploaie .

  3. jigodiile care au plecat de la PPDD, adica Zamfir si Crisan erau niste lingai si ciolanari. Zamfir a umblat doar cu intrigi si este principalul vinovat pentru situatia produsa la inceputul anului 2012, care s-a finalizat cu aducerea altei jigodii penale, diaconu adrian cu toata clica de oportunisti si bisnitari gen Demea. Crisan e un fost patron cu afacerile falimentate de mult si a mirosit ca e rost de ciolan,el oricum ocupand postul de consilier judetean fara sa il merite, fiind pe locul 9 pe lista de candidati, cand era norma sa fie consilier cel de pe locul 6. Taropa oricum se scalda in apele PSD dintodeauna,fiind prieten apropiat cu Sorin Grindeanu. Acest taropa a fost impus candidat in 2012 de catre cadavrul politic si la propriu si la figurat purceld mircea, nefiind membru al PPDD pana atunci si fara sa fie cunoscut cu activitate in randul membrilor acestui partid. sa se spele psd-isti cu ei pe cap, ca nici nu stiu cu ce lepre s-au pricopsit.

  4. foarte inteligente observatii si perfect adevarate – primari penali , dubiosi si cu o stete nesfarsita de a mai ciupi ceva din bucata primita pentru comunitate.doar se va sfarsi odata cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.