Trei bănățeni, printre care doi copii de 6 și 8 ani, au...

Trei bănățeni, printre care doi copii de 6 și 8 ani, au murit într-un CARNAGIU în Spania. Cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI

accident_spaniaMomente tragice pentru o familie din vestul țării, care se întorcea acasă în Spania. Trei persoane, din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, printre care doi copii, în vârstă de 6 și 8 ani, au murit în urma unui teribil accident de circulație, petrecut în apropiere de localitatea spaniolă Pamplona.


În total au fost șase persoane în microbuzul care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac. Alte trei persoane sunt în stare gravă la spital, conform portalului resita.ro. Politistii susțin că cei șase se întorceau în Spania din Romania.

În spitalul din Pamplona se află o femeie și doi copii, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire a răniților. Primarul localității Otețu Roșu a declarat pentru sursa citată că este vorba de membrii familiei Cârjan din localitate, persoana care a condus microbuzul și a decedat fiind bunicul copiilor. Tatăl copiilor îi aștepta acasă în Spania, iar când a auzit ce tragedie s-a abătut asupra familiei sale, a ajuns în stare critică la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.