Un bărbat s-a trezit cu mașina vandalizată de către fosta soție. Care...

Un bărbat s-a trezit cu mașina vandalizată de către fosta soție. Care a fost motivul și ce daune a produs

0
DISTRIBUIȚI

 

politia generice mascati descinderi 04_resize

Un bărbat de 27 de ani a depus plângere la poliţie împotriva fostei soţii, în vârstă de 21 de ani, că i-a distrus maşina cu o bâtă şi i-a înţepat pneurile. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că este despărţit de femeie de doi ani şi au împreună o fetiţă de trei ani, iar când a mers să viziteze copila femeia i-a tăiat pneurile din partea dreptă a maşinii şi i-a distrus capota şi uşile laterale cu o bâtă.


Totul s-a întâmplat în localitatea hunedoreană Vața de Jos.

„În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că autoturismul în cauză prezenta urme de avariere la nivelul capotei şi pe părţile laterale, produse de către suspectă cu o bâtă, chiar în prezenţa reclamantului. Totodată, cele două pneuri din partea dreaptă a autoturismului au fost înţepate cu un obiect ascuţit de către persoane încă neidentificate, în timp ce partea vătămată se afla în locuinţa fostei soţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Femeia a recunoscut că i-a lovit Opelul fostului soţ cu o bâtă, însă susţine că nu ea este cea care i-a tăiat pneurile. Ea este cercetată de pentru distrugerea caroseriei maşinii, iar poliţiştii încercă să afle dacă tot femeia a spart şi pneurile.

Foto: Arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.