Una din cele mai apreciate şi frumoase soliste pop din România, Kamelia,...

Una din cele mai apreciate şi frumoase soliste pop din România, Kamelia, împlineşte astăzi 28 de ani VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

kamelia

Kamelia, o figură binecunoscută a muzicii pop autohtone, împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 28 de ani, ocazie cu care îi urăm La Mulţi Ani!

Kamelia s-a născut în judeţul Bihor, în localitatea Ştei şi este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universitătii de Vest din Timişoara. A urmat cursuri de canto la Blue Sound, cu Crina Mardare şi cursuri de dans la Big Bounce, şcoala lui CRBL. De asemenea, Kamelia urmat şi cursurile Şcolii Populare de Artă din Timişoara. La 15 ani, Kamelia Hora a scos primul album cu fratele ei, George Hora.


La 19 ani Kamelia era solista unei trupe de cover-uri, la 20 a participat la Megastar, la 22 a fost în turneu cu Simplu, iar la 23 a venit schimbarea. Kamelia a colaborat cu Puya la hitul „Change” şi au filmat un videoclip împreună. A avut o serie de concerte cu formatia D.G. TAL între 2000 si 2004, apoi a cantat cu trupa NEXT în perioada iunie – octombrie 2006 la diferite evenimente.

A avut colaborări reuşite cu Horea Crişovan (chitaristul trupei Blazzaj), cu care în formulă de duo (chitara, voce) a participat la o serie de evenimente şi petreceri private. În perioada septembrie – octombrie 2008 a participat ca backing vocal la turneul „Istoria Dansului” organizat de trupa Simplu. Anul acesta a fost nominalizată în topul celor mai sexy o sută de femei pe anul 2014 realizat de revista FHM, unde în urma voturilor s-a situat pe locul 12. În luna august a acestui an, solista a fost nominalizată la premiile Media Music Awards la secţiunea Fans Like Award. Cea mai recentă piesă a ei este „Never let you go”, o colaborare alături de membrii trupei Voxlight, formaţie din care fac parte Andrei Ardelean, Bogdan Sebastian Buzatu şi George Hora, fratele solistei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.