Un nou sector al Arsenal Park, pregătit pentru aventuri de neuitat. Care...

Un nou sector al Arsenal Park, pregătit pentru aventuri de neuitat. Care sunt ultimele distracții

0
DISTRIBUIȚI

aventura park orastie

Un nou sector al unuia dintre cele mai mari parcuri de aventură din România, Arsenal Park., a fost deschis, la jumătatea lunii septembrie, la Orăștie. Mai mult, Grupul Bega, condus de Emil și Marius Cristescu a inaugurat, în aceeași locație, și un loc de joacă pentru copii. Cele două obiective, în care s-a investit aproximativ trei milioane de lei, sunt parte a unui proiect de agrement în valoare de șase milioane de euro, care mai include piste de biciclete, tiroliană, patinoar, skate park și centru de agrement călare.

Iubitorii de distracție sunt așteptați la Aventura Park Arsenal din Orăştie, care dispune de șase trasee de cățărat de dificultate progresivă, 77 de platforme şi elemente de căţărare dispuse la înălţimi maxime ce ating de la trei până la 30 de metri. Pentru copii cu vârste peste opt ani și pentru începători au fost amenajate două trasee galbene, două trasee verzi uşoare, unul albastru de dificultate medie, considerat a fi cel mai plăcut şi mai distractiv, și unul roşu, cu grad de dificultate ridicat, pentru cunoscătorii parcurilor de aventură.

Parcul este deschis zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar tarifele sunt cuprinse între 30 şi 40 de lei de persoană, pentru trei ore de activităţi.


Fiecare participant la aventură trebuie să folosească obligatoriu un echipament de securitate cu două carabine. “Ne așteptăm ca traseul de cățărat să atragă zilnic peste 300 de persoane în weekend, iar când vom inaugura centrul spa și aqua parcul interior și exterior, probabil în iunie-iulie anul viitor, mai estimăm încă 500 de vizitatori pe zi doar pentru aceste obiective”, a declarat Marius Cristescu.

aventura park arsenal

În ceea ce privește locul de joacă pentru copii, aici cei mici vor găsi jocuri amuzante și interactive, echipamente pentru căţărare, echilibristică, explorare, tunele, tobogane, carusele, leagăne sau balansoare. Acest loc de joacă poate găzdui simultan peste 300 de copii.

Structura de agrement care face obiectul proiectului în valoare de șase milioane de euro cuprinde mai multe obiective aflate în faza de construcție, și anume: nouă kilometri de piste de biciclete şi plimbare asfaltate, turn pentru sporturi extreme cu înălţimea de 40 de metri, de pe care va porni cea mai lungă tiroliană din ţară, dar şi un dispozitiv Powerfun pentru bungee jumping, patinoar sintetic, skate park din beton cu suprafaţa 1.500 de metri şi un centru de agrement călăre. Acestora li se vor adăuga un centru Spa și o sală de sport multifuncțională.

„Acum se lucrează la cei 9 kilometri de piste de biciclete, care vor fi gata până la sfârșitul anului, skate park-ul și patinoarul vor fi inaugurate până la sfârșitul lunii octombrie și centrul de echitație va fi deschis la sfârșitul lunii noiembrie. Tiroliana va deveni funcțională la începutul anului viitor, în aprilie va fi gata și sala de sport și aqua park-ul va fi inaugurat în iulie”, estimează Marius Cristescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.