Valentin Moldovan, mulţumit de alianţa cu partidul Elenei Udrea. Ce spune despre...

Valentin Moldovan, mulţumit de alianţa cu partidul Elenei Udrea. Ce spune despre colaborarea cu Daniel Funeriu şi pe ce post nu vrea să îl lase să candideze

3
DISTRIBUIȚI

valentin moldovan la emisiune 6

Noua alianţă dintre PNŢCD şi PMP a născut primele reacţii la nivel local. Fost primar al Timişoarei vreme de 16 ani şi fost şef al PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu s-a arătat nemulţumit de decizia succesorului său, Valentin Moldovan. Legat de reacţia lui Ciuhandu, Moldovan susţine că “eu am discutat cu dânsul înainte de semnarea protocolului. Sigur că are vechime în partid, dar este doar un membru acum. Sigur niciunde nu poate fi unanimitate. Domnul Ciuhandu o vede altfel.


Sâmbătă la comitetul central de conducere a partidului, colegii au votat în unanimitate că sunt de acord cu această alianţă. În 27 septembrie va fi organizat un congres general al partidului”. Legat de colaborarea cu şeful PMP Timiş, Daniel Funeriu, care era cât pe ce să fie șifonat de un interlop la un club de fițe din Timișoara, Valentin Moldovan spune că „momentan cred că o să colaborez bine. Eu vă spun drept că l-am cunoscut personal sâmbăta trecută. Nu avem de ce să nu fim prieteni, fiecare partid îşi păstrează identitatea, nu avem de ce să nu colaborăm bine. Sper ca doamna Elena Udrea în calitate de candidat să vină şi prin Tmiş, eu am încredere în ea”. Cu toate că pare deschis spre o colaborare cu PMP, Moldovan susţine că pentru alegerile locale din 2016, Adrian Orza ar putea fi candidatul PNŢCD chiar dacă este posibil ca şi Daniel Funeriu să dorească să intre în cursa pentru fotoliul lui Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. Ce fel de alianta este asta in care seful PNTCD Timis habar nu are ca Funeriu nu mai reprezinta PMP Timis ?
    Noul presedinte PMP Timis se numeste Roxana Iliescu

  2. „Sâmbătă la comitetul central de conducere a partidului, colegii au votat în unanimitate că sunt de acord” =)))) :)) pentru cei care stiu si isi aduc aminte…nu va suna cunoscut? :)) la CC al (PCR) PNT-CD au votat in unanimitate…domnul a ramas cu limbajul de atunci si cei din conducerea partidului de acum cu obiceiurile dinainte de ’89, „la propunerea Tovarasului s-a votat in CC al PCR si s-a aprobat in unanimitate”…pe bune, sunteti dezgustatori si libidinosi ca si presedintele vostru de partid, piticul sovietic care face numai gura si se crede buricul pamantului, cum zicea cineva mai sus, ati ramas putini si o sa dispareti…pacat, de acest partid a ramas doar istoria, nimic bun dupa ’89 pana azi. O seara buna tovarasi :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.