Vânzătoare de 25 de ani atacată și violată de un client, într-un...

Vânzătoare de 25 de ani atacată și violată de un client, într-un magazin non-stop

4
DISTRIBUIȚI

catuse_la_maini

O tânără de 25 de ani, vânzătoare la un magazin non-stop, a fost violată de un client de 28 de ani care a profitat de faptul că erau singuri şi a atacat-o.

„Poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orelor 05.00, în timp ce se afla în interiorul magazinului din Petroşani, vânzătoarea a fost ameninţată şi agresată fizic de către un bărbat de 28 de ani, care a întreţinut cu aceasta relaţii sexuale împotriva voinţei sale.


În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă de siguranţă publică, care l-a încătuşat pe suspect şi l-a dus la sediul Poliţiei, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru viol, bărbatul fiind reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi prezentat Judecătoriei Petroşani, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile.

4 COMENTARII

    • sa tzo trag io tie la ochiu maro pana itz face rozeta pak! sa te mai saturi sa faci misto de oameni necajiti. daca tzo viola unu pe mata nevasta-ta sau fiica-ta mai scriai asemenea tampenii. boule.

    • salut dutu eu sunt fratele vanzaoarei cum ar fi sa vin la tn si sati bag puxx in gura? sa vad cum te simti doar ca ai noroc ca is in italia si dupa mine eu te cunosc deja si daca ii cum cred eu ai belit puxx

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.