Viţa de Vie sărbătoreşte 15 ani de la apariţia albumului Fenomental, cu...

Viţa de Vie sărbătoreşte 15 ani de la apariţia albumului Fenomental, cu un concert special la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

vitadevie

Formaţia Viţa de Vie va sărbători 15 ani de „Fenomental” – cel mai bine vândut album al formaţiei, care s-a vândut în peste un milion de exemplare – printr-un concert care va avea loc vineri 3 octombrie de la ora 21.00, la clubul Daos. Concertul trupei a fost programat iniţial pentru începutul acestui an (17 ianuarie) şi ar fi trebuit să deschidă turneul naţional al trupei, dar a fost amânat din cauza faptului că solistul Adi Despot şi-a rupt mâna.

„Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, «Fenomental» este materialul care ne defineşte cel mai bine ca trupă în ochii publicului.


Reprezintă esenţa noastră şi ne reaminteşte, de fiecare dată, cine suntem de fapt. Este originea noastră şi din când în când, trebuie să ne întoarcem la origini pentru a merge mai departe. «Fenomental» este exact opusul albumului «Acustic», ce reprezintă cealaltă bornă reprezentativă a discografiei noastre. Cele două albume sunt Yin şi Yang-ul nostru, ce, la o distanţă de 15 ani, puse unul lângă celălalt, echilibrează perfect balanţa Viţa de Vie”, spune Adrian Despot.

Turneul Fenomental, în care VdV cântă integral toate piesele de pe album, şi nu numai, a cuprins o serie de oraşe şi se va încheia pe data de 11 octombrie la Bucureşti, unde alături de Viţa de Vie vor mai cânta Paraziții, Coma, K-gula, Gojira & Planeta H, Niște Băieți, Pinholes și The Kryptonite Sparks. Albumul „Fenomental” a fost integral produs la Essen, în Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fără niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piață pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul „Vinolamine”. Biletele pentru concertul celor de la Viţa De Vie la Timişoara costă 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.