Adio, toalete ecologice. Ce planuri are Nicolae Robu pentru ca în Timişoara...

Adio, toalete ecologice. Ce planuri are Nicolae Robu pentru ca în Timişoara să nu mai existe miros de urină

2
DISTRIBUIȚI

Toalete-ecologice-timpolis

Primarul Nicolae Robu vrea să construiască toalete publice. Vineri, consilierii locali au supus la vot un proiect prin care se reglementa numărul de toalete publice folosite în Timişoara şi numărul celor de rezervă pentru evenimente. Conform proiectului redactat, pentru urbea de pe Bega sunt necesare 25 de toalete publice şi 55 de rezervă.

Considerând că numărul toaletelor de rezervă este prea mare, consilierul local Simion Moşiu a comentat că „toaletele ar trebui să fie achiziţionate de SDM şi firma să folosească aceste toalete la evenimentele organizate de administraţia oraşului.


Firma poate să nu aibă nevoie de atâtea toalete. Aceste 55 de toalete în plus vor fi luate de firma respectivă degeaba”.

Primarul Nicolae Robu a spus că „urmărim să traversăm o perioadă tranzitorie de la 250 de toalete portabile în oraş la o situaţie în care să nu mai avem aşa ceva deloc. Am redus foarte mult. 80 sunt prevăzute. Noi va trebuie să demarăm o campanie de toalete foarte civilizate. Dacă ne uităm ce este în spatele Băncii Naţionale, ne ruşinăm, şi mai avem şi alte locuri. Unele din aceste toalete nu sunt destul de ecologice şi nici nu sunt uşor de întreţinut. Va trebui să demarăm această campanie de construire de toalete în contul SDM. Dacă vom continua cu acest toalele, va trebuie să achiziţionăm din acelea foarte civilizate cum sunt la Bucureşti în Cişmigiu. Am redus de la 250 la 80, nu mai facem investiţii în SDM pentru aşa ceva”.

La votarea proiectului consilierii au decis ca numărul de toalete suplimentare să fie doar de 30.

Foto: timpolis.ro

2 COMENTARII

  1. Macar atit sa ramina bun, ceva practic, eficient de pe urma actualei administratii: toalete publice, construite din zidarie, cu canalizarea functionala si toate conditiile pentru ca cei angajati acolo sa intretina curatenie brici.
    Nu toate prostiile preluate din toate partile si trintite sub nasul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.