„Agricultorul” Titu Bojin, către fermierii care s-au întâlnit cu ministrul Agriculturii la...

„Agricultorul” Titu Bojin, către fermierii care s-au întâlnit cu ministrul Agriculturii la Timișoara: „În 2013, județul Timiș a primit cei mai mulți bani din țară”

1
DISTRIBUIȚI

bojin02_resize-640x426

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunță de fiecare dată când are ocazia că Guvernul Ponta a alocat zero lei pentru județul Timiș și Timișoara. Nu de aceeași părere este pesedistul Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, care a ținut să precizeze, astăzi, că este convins de faptul că județul Timiș va fi, în acest an, în top, în ceea ce privește banii alocați de la Guvern.

„Nu am să vă spun cu cine să votați, dar am să vă spun că de fiecare dată când am votat partea cealaltă, n-am beneficiat de nimic.


Este pentru prima dată în istoria județului Timiș când, în anul 2013, județul Timiș a primit cei mai mulți bani din Țara Românească. E pentru prima dată în 25 de ani când Guvernul condus de Victor Ponta s-a aplecat și înspre județul Timiș și sunt convins că și în acest an vom fi undeva în top. În cel mai rău caz, undeva pe locurile 7, 8, 10 în ceea ce privește sumele alocate de la Guvern către județul Timiș”, a precizat șeful Consiliului Județean Timiș.

Titu Bojin a făcut aceste afirmații în cadrul întâlnirii de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului dintre ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și zeci de fermieri din vestul țării. „Sunt convins că aici suntem 90% prezenți din partea de agricultori, care avem tangență directă cu agricultura, chiar dacă unii dintre noi mai avem tangențe și cu alte domenii de activitate”, le-a spus șeful CJ Timiș fermierilor. În final, Titu Bojin le-a transmis celor prezenți în sală că nu le va spune cu cine să voteze, ci doar că „sunt convins că voi, fiind din zona de vest, oameni titrați, citiți, bine intenționați, știți cu cine să votați”.

1 COMENTARIU

  1. asta chiar ne crede nebuni?de ce a luat C.J. 200 de milioane de euro inprumut de la banca daca o primit asa multi bani de la Tara Romaneasca sau poate o vrut sa zica ca noi am dat cel mai multii bani la mitici si acum cersim sa primim si noi ceva!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.