Ce spune deputatul PSD Sorin Grindeanu, membru în comisia de control a...

Ce spune deputatul PSD Sorin Grindeanu, membru în comisia de control a SRI, despre ipoteza că Victor Ponta ar fi fost ofiţer sub acoperire

0
DISTRIBUIȚI

bojin, grindeanu si ponta p

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a comentat astăzi vizavi de informaţiile conform cărora candidatul PSD la preşedinţie, Victor Ponta, ar fi fost ofiţer sub acoperire. „Eu pot să vă spun câteva lucruri legate de calitatea mea de membru în comisia SRI, declaraţia care poate fi opozabilă în justiţie a directorului SRI George Maior vizavi de Parlament şi de parlamentari.


Din punct de vedere al SRI nu există ofiţeri acoperiţi, descoperiţi, neactivi în România. Victor Ponta a răspuns, la Iaşi, că nu a fost ofiţer acoperit”.

Deputatul a făcut şi alte remarci pe acest subiect. „Traian Băsescu, prin acestă declaraţie, încearcă de deturneze agenda electorală. Nimeni nu e bun, numai dânsa e foarte bună pentru România. Sunt convins că în această campanie vor mai urma şi alte minciuni ale lui Traian Băsescu. Eu cred că domnul preşedinte e extrem de tulburat citind anumite sondaje şi văzând modul în care se stă în sondaje. De aici izvorul acesta de răutate şi rea-voinţă. Cred că declaraţiile lui Traian Băsescu chiar dacă nu sunt reale afectează România. Noi ne aflăm într-un sistem şi ne înscriem într-un parteneriat, suntem membri NATO. Oricum dai această declaraţie, afectează interesele României”.

Grindeanu a conchis că „Victor Ponta dincolo de faptul că a clarificat acest subiect vrea să schimbe acest mod de a fi preşedinte iresponsabil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.