Contrabandiști de tutun, prinși în trafic de autorități. Câte țigări transportau

Contrabandiști de tutun, prinși în trafic de autorități. Câte țigări transportau

1
DISTRIBUIȚI

 

foto 2

În ciuda


Vezi cine este poliţistul a cărui casă este percheziţionată UPDATE 1 Ce s-a găsit GALERIE FOTO şi VIDEO" href="http://www.pressalert.ro/2014/10/54-de-perchezitii-la-contrabandisti-de-tigari-de-la-granita-cu-serbia-vezi-cine-este-politistul-carei-casa-este-perchezitionata/" target="_blank">acțiunilor ample ale autorităților
, contrabandiștii de țigări nu se lasă descurajați. Doi bărbați, fără legătură unul cu celălalt, au fost prinși de polițiștii lugojeni de investigare a fraudelor, în urma unei acțiuni desfășurate în scopul prevenirii și combaterii traficului cu produse accizabile, în timp ce transportau, în total, peste 15.000 de țigarete.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 34 de ani, este din Reșița și transporta cu un autoturism 700 de pachete cu țigări netimbrate corespunzător. Celălalt, de loc din municipiul Lugoj, avea asupra sa peste 60 de pachete cu țigări provenite din contrabandă. Polițiștii au ridicat marfa în vederea confiscării, aceasta fiind predată Direcției Vamale Timișoara. Cei doi contrabandiști s-au ales cu dosare penale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.