Motivul demisiei din partid a secretarului executiv Marcel Mihoc, încă un MISTER...

Motivul demisiei din partid a secretarului executiv Marcel Mihoc, încă un MISTER pentru liderul PSD Timiș. Ce a spus la PRESSALERT LIVE despre nemulţumirile fostului coleg VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

marcel mihoc in rosu 2

Deși au trecut câteva zile de la plecarea unui din cei mai importanți oameni din PSD Timiș, secretarul executiv Marcel Mihoc care a demisionat în plină campanie electorală din partid, fostul său șef Titu Bojin susține că decizia celui care până nu demult îi era apropiat rămâne un mister.

Șeful PSD Timiș a declarat la PRESSALERT LIVE că „nu a fost nicio discuţie de separări sau scandal vizavi de mine.


Domnul Mihoc a ales să facă pasul să fie independent în ultima zi a ordonanței lui Dragnea. Este problema dânsului, el ştie de ce a făcut-o. Au fost la mine în birou prefectul, domnul vice, domnul Pompi Stanciu şi domnul Mihoc, și peste o oră s-a dus și a depus acestă demisie din PSD şi trecere în grupul independenţilor. A fost al treilea om din PSD Timiş, este consilier judeţean, este preşedintele Comisiei de Urbanism şi directorul Agenției de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timişoara”.

Bojin a admis că Mihoc a fost nemulțumit de faptul că nu a fost numit vicepreședinte al CJT în locul lui Călin Dobra, dar spune că a primit destule funcții. Chiar și în contextul plecării, șeful CJT susține că este convins că Mihoc nu va vota împotriva intereselor primarilor din județ.

2 COMENTARII

  1. eu cred ca tocmai racolarile pe interese sunt de vina.analizati care sunt primarii care au intrat in PSD si ce averi detin, declarate si nedeclarate si care asteapta in continuare favoruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.