Dezvăluire „bombă” la PRESSALERT LIVE: fostul pedelist Sorin Cociobea a plecat la...

Dezvăluire „bombă” la PRESSALERT LIVE: fostul pedelist Sorin Cociobea a plecat la PSD din „altruism politic”. Ce spune despre negocierile avute cu Bojin pentru funcţii VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

COCIOBEA02_resize

O decizie grea, bazată strict pe „altruism politic” şi luată după multe frământări interioare şi discuţii în cadrul PDL Timiş cu privire la fuziunea cu PNL, aşa şi-a descris consilierul judeţean Sorin Cociobea, invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, decizia de a migra la PSD.
După ce a ţinut să precizeze că este convins că pesedistul Victor Ponta are cele mai mari şanse de a câştiga alegerile prezidenţiale, Cociobea, fost om de încredere al deputatului PDL Alin Popovicu a menţionat că nu a cerut nimic pentru a veni în PSD.

„Negocierea cu Titu Bojin a fost extrem de simplă, am vrut să vin în PSD, am vrut să fiu parte a unei majorităţi a consiliului judeţean. M-am săturat să plec de la plen și să îmi fie ruşine că avem doi colegi, Tiberiu Lelescu şi Marius Martinescu, care numai urlă şi ţipă.


Nemulţumirile interioare ale PDL m-au făcut să iau această decizie”.

Legat de ipoteza vechiculată cum că ar urma să fie pus şef la IMM-uri, Cociobea spune că nu „am avut o discuţie în mod direct. Asta este o discuţie care a ieşit în presă. (…) Discuţia mea cu Titu Bojin a fost foarte clară, vreau să iau parte la gvernare în judeţul Timiş, vreau să pot ajuta comunităţile din judeţul Timiş, cât pot eu”.

Situaţia fostului său coleg de partid Dorin Cutu a fost ocolită cu eleganţă de noul pesedist care nu a dorit să spună dacă pedelistul îi va călca sau nu pe urme. Cert a rămas un singur lucru. Cociobea nu este momentan pesedist cu acte în regulă. Motivul: acesta a semnat o adeziune pentru PSD Timiş, nu pentru o organizaţie cum se procedează în mod normal şi a fost primit cu braţele deschise doar de Titu Bojin, dar nu a purtat discuţii cu restul de colegi din PSD.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.