Direcţia 5 lansează noul album şi la Timişoara. Vezi primul single extras...

Direcţia 5 lansează noul album şi la Timişoara. Vezi primul single extras din „Rock’N Roll, Baby!” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

directia5

Direcţia 5 îşi lansează noul material discografic în cadrul unui concert care va avea loc la The Note Pub. Cu un concept de show nou, membrii formaţiei promit un concert incendiar, la care vor prezenta proaspătul material discografic ce include multe surprize muzicale, dar şi reinterpretarea celor mai cunoscute hituri într-o variantă rock’n roll.

De la această prestaţie ce se anunţă a fi una de gală, nu va lipsi şi cel mai recent single, „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble.


Single-ul este extras de pe albumul „Rock’N Roll, Baby!”, pe care trupa îl va lansa la 31 octombrie, la Bucureşti. Videoclipul piesei „Forever Love”, este unul foarte simpatic, filmat pe acoperişul unui bloc din centrul Bucureştiului. De acolo, cei de la Direcţia 5 şi Lidia văd câteva dintre obiectivele turistice importante din Europa, cum ar fi Turnul Eiffel sau Colosseum-ul din Roma. Piesa este inclusă în albumul „Rock’n Roll, baby”, al 24-lea din istoria trupei Direcţia 5.

Lidia Buble a avut un mare succes anul acesta cu piesele „Noi simţim la fel” (cu Adi Sînă) şi „Kamelia” (cu Akcent şi DDY Nunes). Concertul din oraşul nostru va avea loc joi, 6 noiembrie, de la ora 22.00. Intrarea se face pe baza unui voucher în valoare de 75 lei cu rezervare la masă sau 50 lei, fără rezervare, cu care melomanii pot să achite consumaţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.