Dorin Cutu, trecut cu acte la PSD. Vezi lista completă a traseiştilor...

Dorin Cutu, trecut cu acte la PSD. Vezi lista completă a traseiştilor din CLT şi CJT şi ce anunţă Titu Bojin

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin vot cjt 1 p

Sezonul transferurilor legalizate prin ordonaţa pesedistului Liviu Dragnea nu a luat sfârşit, astfel că PSD Timiş a mai bifat un transfer important în Consiliul Judeţean Timiş. Astfel, ca urmare a reorganizării scaunelor de la masa de plen a CJT, Dorin Cutu s-a alăturat PSD.


Numit recent şef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș, Cutu ar fi trebuit să plece din PDL odată cu Sorin Cociobea, omul de încredere al lui Alin Popoviciu. Ei bine, deşi negocierile au durat mai mult, şeful CJT şi PSD Timiş, Titu Bojin, l-a convins pe Cutu să schimbe tabăra. Bojin se arată optimist şi, deşi are majoritate, spune că sezonul transferurilor nu s-a încheiat până la data de 16 octombrie când ar putea apărea noi surprize.

În Consiliul Local Timişoara, foştii ţărănişti Flavius Boncea, Bogdan Herzog şi Adrian Orza au rămas independenţi, Lucian Taropa fost PP-DD a trecut la PSD, iar Florian Stoian şi Petrică Folică au trecut la PNL.
În CJT, Teodor Crişan şi Florian Zanfir (vicepreședintele instituției) de la PP-DD au trecut la PSD. Partidul lui Bojin a fost părăsit de Marina Radu care a rămas independentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.