Gojira şi Planet H promit o petrecere pe cinste la Timişoara VIDEO

Gojira şi Planet H promit o petrecere pe cinste la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

gojira-12-1024x768

Amatorii de muzici electronice, rock, pop şi hip-hop sunt invitaţi la un eveniment de seamă, care va avea loc sâmbătă 1 noiembrie, de la ora 23.00, la Life!Pub, alături de invitaţii speciali Gojira şi Planet H.

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat şi dubstep.


A studiat pianul şi a făcut canto la şcoala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraş şi Ţăndărei – localitatea natală. Predispus către combinaţii îndrăzneţe şi nemaipracticate, prestaţiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

Planet H (Paul Opriş) este un muzician şi producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. A fondat formaţiile rock Narkoma şi Godmode, iar de zece ani face în paralel muzică electronică şi este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele „Varză” (Viţa de Vie), „Ne Place” (ROA), „Coboară-mă în Rai” (Coma) Seturile lor au parte de un public numeros în oraşul nostru, iar în această vară muzicienii au lansat „#MMDJ” alături de B.U.G. Mafia. Biletele pentru acest eveniment costă 15 lei până la miezul nopţii şi 20 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.