GREVĂ a angajaților din Primăria Dumbrăvița. Care este motivul protestului GALERIE FOTO

GREVĂ a angajaților din Primăria Dumbrăvița. Care este motivul protestului GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI

greva Dumbravita

Aproape toți cei 40 de angajați ai Primăriei Dumbrăvița din județul Timiș au intrat în grevă marți după-amiaza, în semn de protest față de diminuările salariale. Pe 6 octombrie, când le-au fost virate lefurile aferente lunii precedente, au primit considerabil mai puțin. „Fiecăruia dintre noi i-au fost tăiate sume între 400 și 700 de lei din salariu, rezultând o diminuare cu între 30 și 50%”, susține Constantin Nicolae, managerul de proiecte din cadrul administrației publice locale din cea mai bogată localitate din România.

38 dintre angajați au decis să iasă în stradă și îl acuză pe primar că le-a tăiat salariile din exces de zel. „Odată cu amnistia fiscală s-a menționat și că primăriile trebuie să recalculeze salariile dacă Curtea de Conturi constată neconformități. La Primăria Dumbrăvița Curtea a plecat abia de o săptămână, nici măcar auditorii nu au realizat raportul, dar edilii noștri s-au grăbit să scadă salariile.


Poate că s-au grăbit puțin prea tare, ceea ce e suspect”, ne-a spus unul din funcționarii publici.

Conducerea primăriei Dumbrăvița nu a putut fi contactată pentru a oferi explicații.

3 COMENTARII

  1. Stai linistit ca Malac nu are nicio treaba cu primaria…tot Geza conduce prin viceprimar..toate contractele le gestioneaza vicele …dc vine DNA -ul vai de mama lor… toate contractele sunt castigate de doua firme ….sa vedeti cum cresc X6 atunci cand lucrezi cu primaria Dumbravita…sa vedeti cum se asfalteaza strazi in camp unde sunt doar doua case,..ca de,,. au ei terenuri pe acolo.,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.