Grindeanu a anunțat că face plângere penală pentru achiziționarea stației de epurare...

Grindeanu a anunțat că face plângere penală pentru achiziționarea stației de epurare a aerului. De ce crede că este DARE DE MITĂ VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul Sorin Grindeanu, liderul PSD Timișoara,  vrea să facă o plângere penală pentru dare de mită în cazul achiziționării de către Primăria Timișoara a stația de filtrare a aerului, instalată în zona centrală a municipiului. care a costat 200.000 de euro. Deputatul PSD a declarat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că acești bani au fost prețul trecerii lui Petrică Folică de la PPDD la PSD.

„ Am citit o anchetă în presă unde spune că în Italia aceste stații de filtrare sunt date gratuit de firma producătoare autorităţilor. Noi am dat 200.000 de euro. Mai mult decât atât, am rămas uimit când am citit că în hotărârea de consiliu local, inițiată de celebrul consilier local Folică, se trec caracteristicile pe care ar trebui să le aibă acea stație. Consider că dincolo de banii aruncați, acesta a fost prețul trecerii lui Petrică Folică de la PPDD la PNL. Acesta a fost prețul trecerii lui Folică și îmi asum această declarație. Există un articol în aceea hotărâre care spune că plata pentru această stație se va face abia după ce Agenția de Mediu își da un aviz cum că e bună sau nu e bună această stație.


 Cei de la agenția de mediu au transmis că nu e treaba lor să dea astfel de documente, dar plata s-a făcut la o săptămână după ce domnul Robu și domnul Folică au tăiat panglica. În acest moment, din datele pe care le am, în tot ce înseamnă Direcție de Mediu, de cel puțin un an jumate, se află chestiuni care ridică semne de întrebare. De aceste chestiuni se ocupă domnul Adrian Bere în subordinea viceprimarului Dan Diaconu. Mă gândesc foarte serios să facem plângere penală pentru că este o dare de mită pentru a se trece de la un partid la altul și vom studia toate actele”, a declarant Sorin Grindeanu în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.  Deputatul a susținut că achiziționarea stației nu are, în realitate, niciun efect asupra calității aerului deoarece „ar fi ca un aer condiţionat pe care-l pui în Casa Poporului şi vrei ca întreaga clădire să ai temperatura dorită”. Liderul PSD Timișoara a afirmat că în momentul în care se va face plângerea penală documentul va fi semnat și de consilierii locali social- democrați.

1 COMENTARIU

  1. Dom’ Grindeanu,
    Bravo pt. initiativa. Si io cred ca este vb de MITA !
    Urgent DENUNT penal si dat la cap ipochimenului din bocsig. Deja s-au adunat prea multe si toate faptele intra sub incidenta legii penale. Cu siguranta ca doamna Obarsanu o sa va ajute in demers. E dansa uneori prea repezita dar stie carte si este corecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.