Jurnal de front: 5 ani de PRESSALERT pe baricadele online

Jurnal de front: 5 ani de PRESSALERT pe baricadele online

1
DISTRIBUIȚI

mirela stoeac-vladuti“Scrieți numai minciuni, domnul Boța!”, “Nimic din așa-zisele dumneavoastră anchete nu este adevărat”, “Știm că sunteți al PSD-ului”, “Știm că apărați interesele altora”. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care i-au fost aruncate în față jurnalistului Dragoș Boța, cel care a avut curajul și inspirația să pornească pe cont propriu acest site, atunci când presa online de abia se năștea cu adevărat și  în Timișoara. Atunci când scrii lucruri importante, când treci dincolo de ceea ce vor politicienii să afli, dincolo de banalele conferințe de presă și scheme de PR, se dezvăluie o altă realitate. Una grotescă, una unde tronează corupția, lăcomia și hoția. Dincolo de imaginea de “salvatori ai poporului” a politicienilor, a trecut Dragoș Boța, pentru a pătrunde adevăratele jocuri nocive ale politicienilor, jocuri demascate ulterior și de autoritățile statului și transformate în dosare oficiale și, unele chiar în condamnări. Cei cinci ani de PRESSALERT sunt cinci ani în care Dragoș a reușit să își facă excelent meseria de jurnalist, să coaguleze o echipă numeroasă de profesioniști la site și să își urmărească necontenit scopul, acela de a fi mereu în top.

Să lucrezi cu Dragoș este, nu de puține ori, o mare provocare.


Iar o publicație, la care ediția nu se închide niciodată, la care numărul de pagini este infinit, volumul de muncă este imens și dorința de a veni primii cu cele mai noi informații, este ea însăși cea mai redutabilă provocare. Ce se ascunde în spatele acestui site, este multă muncă, nervi, stres, dar și multă satisfacție. Ceea ce ne propunem în fiecare zi este să creștem. Să aducem subiecte cât mai interesante, conținut unic, informație rapidă și corectă. Ne asumăm și greșelile, bâlbele, inevitabile, din păcate, uneori. Cu bune și rele, sunt cinci ani care cu siguranță înseamnă ceva nu doar pentru noi, ci și pentru dumneavoastră, cei care sunteți în fața monitoarelor pentru a ne citi. Cât și ce reprezintă PRESSALERT pentru politicienii care urlă despre jocuri, interese, manipulări, deja se subînțelege. Numai adevărul poate durea atât de tare, încât să dai jos haina bunului-simț, a rațiunii și a logicii. Cât și ce reprezintă PRESSALERT pentru noi, cei care ne aflăm în spatele site-ului, și pentru dumneavoastră, cei care ne citiți, este ceea ce contează cu adevărat.

Cred cu tărie că fiind informați corect, cunoscând cu adevărat realitatea din spatele discursurilor “pentru cameră”, putem spune că suntem parte a unei democrații moderne și civilizate și pot afirma că site-ul nostru își aduce un aport important în această direcție. Vă mulțumim tuturor și sper să fiți alături de noi și peste următorii 5, 15, 25 de ani!

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. La multi ani! Am citit toate editorialele, toate sunt frumoase,dar acesta are ceva in plus,o traire speciala care m-a emotiont foarte mult.Felicitari pentru stilul unic,doamna Stoeac

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.