Lansare de videoclip cu două concerte în aceeaşi seară, la Timişoara

Lansare de videoclip cu două concerte în aceeaşi seară, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

caritiborvideoclip

Marţi, 28 octombrie, melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la două concerte susţinute de Cari Tibor, Szabo Attila şi Sânziana Tarţa, evenimentele fiind prilejuite de lansarea oficială a videoclipului „Lost girl”.

“«Lost girl» este o piesă aparte, menită să scoată la iveală acel «ceva» frumos şi curat din fiecare dintre noi. Spunem prin muzică şi imagine o poveste simplă, dar foarte adevărată. O poveste pentru oameni sensibili”, spune compozitorul Cari Tibor. „Dincolo de muzică, lumini, coregrafie, costume – toate foarte inspirate – acest clip înseamnă şi o provocare din punct de vedere tehnic.


Am avut parte de o echipă care a lucrat minunat şi de o locaţie care ne-a ajutat mult să ne ducem la bun sfârşit planurile – sala Teatrului Maghiar Csiky Gergely”, explică Andreea Medinschi, coordonator al proiectului.

Lansarea noului videoclip are loc de la ora 19.00, la Galeria Triade şi va fi însoţită de un recital susţinut de cei trei muzicieni. De la ora 22.00, aceiaşi trei muzicieni vor susţine un concert în Jazzissimo Pub. Coregrafia clipului „Lost Girl” a fost realizată de Baczo Tunde, dansatorii sunt Baczo Tunde şi Alin State, de imagine şi editare video s-au ocupat cei de la Razor Art, costumele au fost realizate de Geta Medinschi, iar luminile – de Gido Zoltan.  Fotograf oficial al proiectului este Alin Zelenco, iar grafica poartă semnătura lui Laurian Popa.

Noul videoclip este un prim pas într-un proiect muzical de lungă durată care îi va avea ca protagonişti pe compozitorul Cari Tibor şi pe violoncelistul clujean Szabo Attila. Invitată permanentă este actriţa Sânziana Tarţa, căreia i se vor alătura şi alţi muzicieni. Cari Tibor a primit Premiul Special pentru Muzică de teatru, în cadrul celei de-a XXI-a ediţii a Galei Premiilor UNITER, de anul trecut.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.