Locuitorii din Ciarda Roşie, la mila lui Georgică Cornu. Ce spune primarul...

Locuitorii din Ciarda Roşie, la mila lui Georgică Cornu. Ce spune primarul Nicolae Robu despre asfaltările cu întârziere făcute de firma Confort

0
DISTRIBUIȚI

asfaltare orion 1

Aflată în insolvență, firma lui Georgică Cornu, Confort, încă primește contracte de asfaltări. În urmă cu câteva luni, primarul Nicolae Robu inaugura cu mare bucurie o stradă plină de spărturi și se certa acolo cu mai mulți locuitori nemulțumiți de asfaltul ieftin, executat de aceeași firmă.


Acum, o nouă lucrare marca Confort riscă să strice liniștea cetățenilor din Ciarda.

Legat de lucrările de asfaltare care ar trebui să fie gata spre jumătatea lunii noiembrie, primarul Nicolae Robu spune că „din păcate firma care a câștigat licitația, și împotriva informărilor pe care le-am făcut, nu a reușit să respecte graficul. Eu sper ca măcar acum, când vremea este frumoasă, acea firmă să se mobilizeze. Se pot acorda prelungiri, sunt condiții meteo, dar dincolo de ele firma nu s-a mobilizat”.

Practic, dacă lucrările nu vor fi finalizate înainte de venirea iernii, oamenii riscă să nu mai poată întra cu mașinile pe străzile pe care locuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.