Lupta ofertelor electorale și speranțele PSD și PLR legate de candidații la...

Lupta ofertelor electorale și speranțele PSD și PLR legate de candidații la prezidențiale. Cine este vinovat de jignirea profesorilor VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

ehegartner si grindeanu la pressalert live (2)

Prezenţi în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, deputatul PSD Sorin Grindeanu şi senatorul PLR Petru Ehegartner au prezentat oferta politică a candidaţilor la prezidenţiale din partea formaţiunilor pe care le reprezintă. Ehegartner a spus: „Călin Popescu Tăriceanu este singurul candidat care vine după o perioadă când a guvernat un mandat complet, un mandat reuşit, oamenii îşi aduc aminte performanţele economice şi sociale ale acelor vremuri. (…) Concluzia cea mai importantă care trebuie trasă este că a fost un prim-ministru care a făcut un compromis constructiv, dar care a rezistat atacurilor domnului Traian Băsescu”.

Despre de acuzaţiile preşedintelui cum că Victor Ponta ar fi fost agent sub acoperire, Grindeanu a spus că „eu consider acea ieşire din urmă cu două trei zile o ieşire de campanie”, conchizând că scorul la alegerile prezidenţiale al candidatului PSD nu va fi afectat de declaraţiile preşedintelui.
Pesedistul l-a atacat şi pe candidatul ACL Klaus Iohannis spunând că atitudinea sa vizavi de explicaţiile care i s-au cerut pentru că şi-a cumpărat şase case din bani de meditaţii este „o jignire la adresa profesorilor din.


E normal să aibă atitudinea asta ca şi a colegilor săi de partid care au tăiat salarii. Pe mine nu m-ar mira să iasă să spună că se taie iar pensiile salariile”.

Legat de previziunile pentru restul perioadei de campanie, Ehegartner a spus că „nu ştiu în ce măsură tipul ăsta de campanie, care are aspecte de violenţă, poate să convingă electoratul. Cred că are rostul de a distrage atenţia de la lucrurile esenţiale”.

Grindeanu a completat: „cred că va continua violenţa în fiecare zi. Vom vedea tot felul de lucruri. Mai sunt câteva zile. Sper să fie menţinute nişte limite, deşi nu am nicio garanție că vor fi menţinute. Eu sper că Victor Ponta va câştiga şi în Timişoara şi în Timiş”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.