Noi percheziții la traficanții de droguri UPDATE Ce cantitate de substanțe de...

Noi percheziții la traficanții de droguri UPDATE Ce cantitate de substanțe de mare risc a fost descoperită

0
DISTRIBUIȚI

Șapte percheziții au loc astăzi, vizate fiind persoane implicate într-un dosar de trafic și consum de droguri de risc și etnobotanice. Procurorii de la Crimă Organizată și DIICOT Alba au descins în șapte locații din județul Hunedoara, pe Valea Jiului, fiind căutate nu mai puțin de 40 de persoane, care urmează să fie duse la audieri la sediul DIICOT Hunedoara.

UPDATE În urma percheziţiilor care au avut loc pe raza localităţilor Lupeni, Vulcan şi Cluj-Napoca au fost decoperite substanţe despre care anchetatorii cred că ar fi droguri de mare risc.


„În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea expertizării, peste 200 de grame de pulbere şi peste 200 de grame de substanţă vegetală, despre care există suspiciunea că ar fi droguri de risc şi de mare risc. De asemenea, au fost descoperite cântare şi dispozitive folosite pentru porţionarea şi consumul drogurilor. Totodată, au fost puse în executare 29 de mandate de aducere, emise pe numele celor 7 membri ai grupării, precum şi pe numele altor 22 de persoane care s-au aprovizionat cu substanţele interzise de la membrii grupării”, se arată într-un comunicat de presă emis de DIICOT.
Cele 51 de persoane au fost duse la sediul DIICOT Hunedoara din Deva pentru audieri.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.