O studentă la medicină în Timișoara a fost aleasă cea mai frumoasă...

O studentă la medicină în Timișoara a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din România. Vezi cum a cucerit Bianca Fanu juriul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-711464109">

bianca_fanu6

O lugojeancă în vârstă de 25 de ani care studiază Medicina la Timişoara, va reprezenta România la cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe din lume, Miss World 2014. Evenimentul va avea loc la Londra, între 19 noiembrie şi 15 decembrie.

Bianca Fanu are 25 de ani, 1,70 metri înălţime, dimensiuni 86-60-90 centimetri. Tânăra este studentă în ultimul an la Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. A făcut trei ani de balet, iar în prezent practică yoga, pilates, aerobic şi înot. Ea iubește deosebit de mult animalele și își dorește să poată înființa un adăpost pentru câinii comunitari. Deja a adoptat patru animale fără stăpân.

Medicinista de la Timișoara este a 19-a reprezentantă a României în istoria competiţiei Miss World. „De când eram mică, am visat să fiu pe scena Miss World, motiv pentru care încă nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate. Onoarea de a câştiga titlul Miss World România 2014 şi şansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante şi prestigioase competiţii de frumuseţe din lume vor face categoric ca această experienţă să fie de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experienţă din viata mea. Voi face tot ce îmi stă în putere să promovez în faţa întregului mapamond turismul, cultura şi tradiţiile României”, a declarat Bianca Fanu, Miss World România 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.