Personajele feminine țin sălile pline la teatrul național. Ana Karenina și Maria...

Personajele feminine țin sălile pline la teatrul național. Ana Karenina și Maria de Buenos Aires se joacă numai cu casa închisă

0
DISTRIBUIȚI

43_resize

Anna Karenina, spectacolul Teatrului Național cu cea mai mare afluență de public din ultimul deceniu, este din nou în atenția spectatorilor din Timișoara, invitați în Sala Mare a TNTm la o nouă reprezentație dumincă, 26 octombrie, de la ora 18. ”În povestea extraordinară a celei mai faimoase femei din literatura rusă, în iubirile, curajul și dezamăgirile care i-au desăvârșit destinul, regizoarea Ada Lupu, susținută de costumele haute couture ale Alinei Lățan și decorul impresionant al Rodicăi Arghir, scoate la lumină Femeia eternă, în constantele care o definesc dincolo de istorie, dincolo de viață sau de moarte”, scrie Codruța Popov, secretarul literar al Naționalului timișorean.

Claudia Ieremia ține capul de afiș al acestui spectacol, alături de Ion Rizea, Matei Chioariu, Victor Manovici,  Ana Maria Cojocaru, Mădălina Ghițescu-Petre, Cătălin Ursu, Victor Bucur, Mălina Petre, Daniela Bostan, Doru Iosif, Valentin Ivanciuc, Mirela Puia, Iuliana Crăescu, Paula Maria Frunzetti, Ana-Maria Pandele.

Cinci reprezentații consecutive cu casa închisă

Totodată, avem deosebita plăcere să anunțăm programarea, la cererea publicului, a unei noi reprezentații a spectacolului Maria de Buenos Aires,  luni, 24 noiembrie, de la ora 19, la Sala 2,  dat fiind că biletele pentru reprezentația de duminică, 23 noiembrie s-au epuizat chiar înaintea reprezentațiilor din luna în curs, în numai o săptămână de când au fost puse în vânzare.


Spectacolul spune o superbă poveste de iubire semnată regizoral, de asemenea, de Ada Lupu, în acordurile muzicii lui Astor Piazzolla – cântate de Nuevo Tango Quintet & co.-, și în pătimașele cuvinte ale lui Horacio Ferrer, cântate și rostite de actorii Sânziana Tarța, Victor Bucur, Claudia Ieremia, Ion Rizea, Matei Chioariu, Cristina König, Corina Dohanici, Iuliana Crăescu, Adriana Sâncrăian, Raul Bastea, Raul Lăzărescu și Adrian Cozan.

Biletele au fost puse în vânzare la Agențiile de bilete ale Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic, orar marți – duminică, între orele 11-19), sau online pe www.tntimisoara.com (rezervări și informații la tel. 0256 201 117)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.