Pistele de biciclete, motiv ca şeful CJT, Titu Bojin, să facă mişto...

Pistele de biciclete, motiv ca şeful CJT, Titu Bojin, să facă mişto de primarul Nicolae Robu: „Pista noastră nu este în sistem slalom, la noi puteţi merge şi mai obosiţi până la graniţa cu Serbia”

1
DISTRIBUIȚI

pista bicicleta15 kilometri din pista de biciclete care va lega Timişoara de Serbia au fost amenajaţi deja.


Anunţul a fost făcut astăzi de şeful CJT Titu Bojin. Vă reamintim că pista de de biciclete care se va construi prin proiectul comun România – Serbia are o lungime totală de 37 de kilometri și va fi finalizată în primăvara anului 2015, printr-un proiect care beneficiază de o finanțare europeană nerambursabilă de aproape 2,4 milioane de euro.

În Timişoara, pista de biciclete va porni aval de Podul Modoș de la ieșirea din Timișoara și va conecta localitățile Utvin, Sânmihaiu Român, Uivar, Otelec, până la granița cu Serbia. Traseul pistei urmează exact linia digului Begăi, fiind direct paralel cu Canalul Bega. Pista va avea lățimea de 3,5 metri, din care doi metri asfalt și 1,5 metri acostament de piatră spartă.

Traseul acestei piste de biciclete din județul Timiș va fi conectat cu cel al pistei de biciclete realizată în Timişoara de către primărie. Legat de pistele construite de actuala administraţie prin proiecte implementate de administraţia Ciuhandu, Bojin făcut mişto de primarul Nicolae Robu şi a spus că „pista noastră nu este în sistem slalom, la noi puteţi merge şi mai obosiţi până la graniţa cu Serbia”.

1 COMENTARIU

  1. Si trecerea peste podul Modos o va face cineva?
    E groaznic sa treci cu bicicleta peste acea portiune de cale ferata.
    Sau trebuie sa moara cineva ca sa se sesizeze cineva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.