Replică anemică a lui Nicolae Robu după atacul devastator al lui Sorin...

Replică anemică a lui Nicolae Robu după atacul devastator al lui Sorin Grindeanu de la PRESSALERT LIVE. Cu ce noi recorduri personale se fălește primarul

2
DISTRIBUIȚI

Declarațiile făcute de deputatul Sorin Grindeanu la PRESSALERT LIVE, care a acuzat presiunile făcute asupra funcţionarilor de a semna documente ilegale şi achiziţiile cu cântec,  l-au scos din sărite pe primarul Nicolae Robu. La conferința de presă de vineri acesta a declarat că „nu am nimic cu bietul cetățean care încă mai e înșelat de acești lideri. S-a terminat cu ignorarea de către noi a fărădelegilor comise de ei.


Dacă până acum am fost concentrat pentru a duce mai departe proiectele Timișoarei, și multe dintre ele sunt într-o stare mulțumitoare, acum răspund. Avem de-a face cu niște indivizi care nu au nimic de-a face cu binele public, care dacă au fost și vor fi lăsați în pace sunt puși numai pe căpătuială. Adică văd că nu le ies socotelile își permit să îi calomnieze pe cei care respectă legea și își dedică viața în interesul comunității”. Nicolae Robu nu a spus nimic, însă, despre faptul că DNA anchetează licitațiile pentru spațiile verzi și schimbul de terenuri din timpul mandatului săi.

Primarul a comentat şi legat de trecutul său. „Eu sunt unul dintre oamenii care de tânăr am acces la funcții academice. Am fost cel mai tânăr prorector din țară și am deținut patru mandate, am fost cel mai tânăr rector și am deținut această funcție de două ori. Deși după toate declarațiile mele de avere se vede că nu am câștigat puțin, eu nu am reușit să fac averi, așa cum au reușit acești indivizi care mai și fac pe moraliștii. Culmea nerușinării. Eu ocup o poziție de mijloc în clasa de mijloc, cu toate înaltele mele titluri și munca depusă noapte și zi. Ei fără să muncească nu știu cum au ajuns la averile pe care le au”.

2 COMENTARII

  1. Culmea prostiei domnule Robu !
    Infractiunile de coruptie vizeaza si faptele ilicite savirsite de o persoana si in urma carora o alta persoana obtine un folos.
    Asa ca nu invoca permanent ca nu ai obtinut nimic ca nu ne intereseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.