Primarul Nicolae Robu a tăiat panglica unui centru de zi din fonduri...

Primarul Nicolae Robu a tăiat panglica unui centru de zi din fonduri europene, artistul Nicolae Robu crede că pe muzica lui se va face terapie pentru bolnavii de Alzheimer. Ce instrumente de sală de forţă a admis că are în birou FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-404891721">

centru de zi strada pavlosin (3)

Primarul Nicolae Robu a tăiat panglica unui centru de zi situat pe strada Ioan Plavoşin, realizat cu bani europeni, dintr-o clădire reabilitată şi extinsă cu un alt nivel.

„Vorbim despre un centru de zi pentru persoane vârstnice, asta însemnând persoane suferinde sau cu anumite dificultăţi. Tot ce este aici vine poate în primul rând în ajutorul familiilor acestor persoane, dar şi în ajutorul persoanelor care beneficiază de toate facilităţile. Este un proect pe care l-aş califica unul excepţional din toate punctele de vedere, realizarea şi conceptul. Sunt mulţumit că am reuşit să ducem la bun sfârşit încă un proiect cu finanţare europeană. Valoarea proiectului a fost de trei milioane de lei, am realizat o economie de peste 600 de mii de lei. Există încăperi foarte frumos amenajate şi foarte bine echipate, această curte cu bănci şi mese de şah, o sală multifuncţională unde se pot realiza evenimente. Din punct de vedere tehnic totul este foarte modern. (…) Lucrările au început în urmă cu şase luni”, a spus Robu.

De serviciile din acest centru vor beneficia gratuit vârstnicii bolnavi de Alzheimer în stadii medii sau incipiente, care vor avea parte de terapii prin muzică, dans sau hidroterapie. În stilul caracteristic, primarul a menţionat că este convins că piesa lui numită „Ca marea” va fi folosită pentru terapie în acest centru de zi şi a mărturisit că în biroul său are nişte gantere asemănătoare cu cele din sala de exerciţii a centrului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.