Poţi să spui rugăciuni, să se întâmple minuni

Poţi să spui rugăciuni, să se întâmple minuni

4
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Cu fiecare zi care trece apar tot mai multe informații despre cum administrația liberală a Timișoarei a avut grijă să alimenteze cu bani publici firmele de partid. Operațiunile pe repede înainte de imediat după alegerea în funcție a DictatoRobului nu sunt altceva decât unele de decontare. A datoriilor, morale sau nu, din perioada campaniei electorale. Culmea este că puzzle-ul se întregește chiar cu ajutorul nesperat din partea celui care știe și cum se iluminează clădirea operei, și cum se pun palmierii, și cum trebuie organizată o licitație. Presiunile făcute asupra celor de la Horticultura pentru a accepta prețurile în bătaie de joc ale firmei de partid – care a avut grijă doar să scadă prețurile ca să fie declarată câștigătoare și apoi să umfle facturile cu ore de muncă niciodată efectuate  – au scos la iveală detalii halucinante. Cum ar fi acceptarea de către comisia de licitație a faptului că o bancă de fier forjat o poți vinde cu 15 lei.

Întâmplător, comisia a fost condusă tot de un liberal, coleg de partid cu cei care au fost prezentați ca marii apărători ai bugetului local pentru că au venit „cu preţuri cu 70% mai mici”.


În realitate, după cum a demonstrat Curtea de Conturi, s-au umflat facturile pe altă parte, iar primăria a plătit tot sume enorme la final. Agitaţia disperată a DictatoRobului ca Horticultura să accepte preţurile subevaluate nu este decât o manevră de a încerca să mascheze tunul financiar cu argumentul că şi alte firme pot lucra la sumele acelea ridicole. Iar acuzaţiile cu „comunismul” normativelor folosite de firma municipalităţii este cel mai bun semn că situaţia este disperată. Argumentul a devenit lait motiv atunci când DictatoRobu nu mai are niciun argument. Iar mirosul fumigenelor nu-l poate acoperi pe cel al transpiraţiei reci de pe şira spinării celor care s-au făcut preş pentru ca să fie bucuros şeful. Mai ales când aud celebrul refren al celor de la BUG Mafia „Poţi să spui rugăciuni,/ Să se întâmple minuni,/ Dar ce semeni, aduni,/ Fugi, fugi, vin băieţi buni”. Pentru cei preocupaţi doar de cântatul la chitară, melodia completă mai jos.

4 COMENTARII

  1. Stati linistiti, Timisoara e condusa din spate de mafiotii de la Bega Grup…Fratii Jderi ai Timisoarei. Abia dupa ce scapam de ei, putem scapa si de celelalte belele! Pana atunci, fosile ca si Stoia se plimba prin Primarie, si nu numai, in fiecare dimineata ia cafeaua la Hotel Timisoara….de ce oare?? 😉

  2. Eu propun ca dl Robu sa faca demersurile necesare pentru demolarea Catedralei Mitropolitane si sa dea autorizatie de construire unui pdl-ist pentru a ridica un hotel de 7 stele. De ce asta? Sa aiba concurenta cei care vor sa demoleze cele doua cladiri „Monumente Istorice”, (cladirea in care se afla ISJ Timis si fostul liceu de arte), pentru a construi un hotel de cinci stele.

  3. Bota, nu ești decat un JALNIC papagal pesedist! Atat de JALNIC, încât singur o recunosti in JALNICELE talk-show-uri din sumbrul tau studio cand lingi in fund reprezentanți ai partidului sus-menționat. Nu ești decat un prost exemplu pt școala de jurnalism, nu detii absolut nicio tehnica specială de a construi un interviu, nu ai dictie, nu ai cultura politica. Dai din gura ca un papagal cu ciocu’ stalcit de la atâtea anusuri „grele”pupate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.