Racolat de PSD, Sorin Cociobea critică dur PNL. Ce a spus la...

Racolat de PSD, Sorin Cociobea critică dur PNL. Ce a spus la PRESSALERT LIVE despre relaţia cu Alin Popoviciu şi Dorin Cândea, dar şi ce mesaj a primit după plecarea din PDL VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

COCIOBEA05_resize Multă blândeţe la adresa PDL Timiş. De asta a dat dovadă consilierul judeţean Sorin Cociobea care a fost invitat în această seară la PRESSALERT LIVE. Recent transferat la PSD, Cociobea spune că PDL va dispărea prin fuziunea cu PNL. „Candidatul PNL la prezidenţiale, care este Klaus Iohannis, este de la PNL. Alianţa nu funcţionează cum ar trebui. Liberalii sunt oameni care la nivel local au o anumită istorie. La nivel local greu poţi să îi scoţi pe câmp când ai o campanie electorală, să facem o campanie aşa cum trebuie să se facă. Dacă va câştiga Iohannis ce se va întâmpla cu PDL cine vom mai fi noi?”, a spus Cociobea. Întrebat ce l-a nemulțumit la PDL, partidul pe listele căruia a fost ales consilier județean, Cociobea a aruncat pisica moartă tot în curtea PNL, acesta susținând că alianța dintre cele două formațiuni nu este ceea ce ar trebui să fie. Solicitat să dea un exemplu concret în acest sens, consilierul a relatat o situație din comuna Darova: „Eu fiind nemulțumit de deciziile luate de PDL cu PNL, cum este primăria Darova. Președintele PNL din Darova, fost primar, face plângeri penale în fiecare săptămână actualului primar. Atunci când faci alianță, cred că trebuie să vorbești pe proiecte, nu pe orgolii”.


Despre relaţia sa cu deputatul Alin Popoviciu, al cărui om de încredere şi şef de cabinet a fost, Cociobea spune că „în 2008 Popoviciu a plecat de la 2% notorietate pe Sânnicolau Mare şi a câştigat cu 54%. Am fost şeful lui de cabinet până a fost avansat la Bucureşti. În ultima perioadă după 2012 când partidul a intrat în opoziţie eu am fost alături de el că nu pot să neg asta. Nu îmi pare rău că l-am susţinut, ştiu cât s-a bătut pe zona Sânnicolau Mare. (….) Am rămas în relaţii bune nu avem probleme, nu vorbim de relaţii politice”. Asemeni cuplului Titu Bojin – PSD şi Constantin Ostaficiuc – PDL, Cociobea refuză o confruntare politică cu Popoviciu. „Nu cred că eu, ca şi consilier judeţean, ar trebui să am o discuţie cu dânsul. Poate dacă aş fi deputat…”, a spus acesta. Tot cuvinte blânde a avut Cociobea şi la adresa lui Dorin Cândea, cândva fost coleg din PDL. „Nu am o relaţie apropiată, ne cunoaştem de la partid, am fost colegi. Când a decis să plece să îl susţină pe domnulMatei Suciu la funcţia de senator, l-am văzut supărat, omul probabil nu a mai suportat şi a decis să plece. Nu l-am văzut ca pe un trădător. Într-o campanie electorală e important să te creadă lumea, nu e important cum te crede Cociobea”. Legat de plecarea din PDL, Cociobea spune că a fost felicitat de mulţi colegi, dar că a primit şi un mesaj ambiguu care îi spunea „să aibă grijă”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.