Primarul Nicolae Robu îi cere demisia viceprimarului Stoia. Cum îl atacă pe...

Primarul Nicolae Robu îi cere demisia viceprimarului Stoia. Cum îl atacă pe Titu Bojin

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 202

Primarul Nicolae Robu atacă din nou PSD Timiș. Supărat de apariția unor pliante electorale cu Klaus Iohannis, primarul a convocat o conferință de presă, anunțată cu o oră înainte, după obiceiul deja împământenit de Primăria Timișoara, pentru a se plânge de PSD.

Uitând că nu se află la PNL Timiș, ci la Primăria Timișoara, edilul șef a prezentat „o listă cu minciunile lui Titu Bojin”, liderul PSD Timiş. „Pentru spitalul de copii, guvernul nu a dat încă niciun leu și nici pentru vreun alt obiectiv al Timișoarei” a susţinut , din nou,liderul PNL. Cât despre anunţul lui Bojin că sunt bani pentru centura de sud, Robu a afirmat că ” finanțarea ei nu are cum să fie aprobată câtă vreme nici nu s-a deschis sesiunea de depunere de cereri de finanțare pe noi programe europene.


Spune că am fost la București la ministere după bani. Domnul Bojin nu a fost la niciun minister, a fost la București la DNA. M-am săturat să văd atâta minciună să văd cum în loc să existe preocupare pentru binele public, preocuparea este spre a minți oamenii spre a-i păcăli cu diverse pomeni nesustenabile”. Titu Bojin a fost, de fapt, audiat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după cum PRESSALERT.ro a anunţat în premieră.

Apoi, primarul şi-a adus aminte de scandalul legat de sediul PSD „ să nu uităm că Titu Bojin și Traian Stoia sunt oamenii care au făcut o tentativă de a lua din avuția municipiului Timișoara o clădire cu 100.000 de euro. Ulterior au făcut declarații publice că nu va ajunge cum vreau eu. Inclusiv pin vocea domnului senator Ilie Sârbu. Câtă vreme sunt eu primar acea clădire nu va ajunge la PSD la un preț mai mic”.

Legat de schimbarea lui Stoia, edilul șef Nicolae Robu a spus că „nu am pe agendă în momentul de față așa ceva. Train Stoia ar trebui să își dea demisia după ce și la ședința trecută el s-a manifestat împotriva echipei din care face parte. Cine a mai văzut ca din postura de viceprimar să boicotezi?”.

3 COMENTARII

  1. D-l primar Robu, nu aminteste nimic cum ocupa tiganii centru orasului, a fost
    un angajament, insa se pare ca uita repede, in aceasta afacere se afla
    persoane din Primarie si Justitie. D.N.A-ul poate clarifica, cred ca asteapta
    o sesizare d-le Primar, s-au va este frica.
    M-ai doriti s-a devina orasul Timisoara; CAPITALA EUROPIANA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.