Nicolae Robu, PRESIUNI asupra funcţionarilor din Primăria Timişoara să semneze documente cu...

Nicolae Robu, PRESIUNI asupra funcţionarilor din Primăria Timişoara să semneze documente cu cântec. Apelul lui Grindeanu către funcţionari VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Descinderile DNA la sediul Primăriei Timişoara au fost catalogate de fostul viceprimar, deputatul Sorin Grindeanu, ca fiind momentul de deschidere a cutiei Pandorei în instituţie, acesta făcând, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, apel la funcţionari să reziste la presiunile făcute asupra lor de a încălca legea.

Grindeanu a susţinut că atitudinea lui Nicolae Robu de a pune angajaţii primăriei să pună pe documente ştampile cu „plăţile sunt 100% legitime” demonstrează frică. „Din punctul meu de vedere sunt nule toate chestiunile astea de invenţie, cu ștampila. Înțeleg că, mai nou, în primărie, poţi să semnezi acte de tipul, dau exemplu, domnul viceprimar Diaconu poate să semneze acte în locul domnului primar oricând, oricum. Dacă domnul Robu este în concediu şi trece prin primărie şi are chef să semneze acte o face. Eu zic că este ilegal. Acțiunile domnului Robu, toate aceste lucruri, legate de delegări, inventează ştampile, mie îmi denotă o teamă”.

„Cât am fost consilier local sau viceprimar am încercat să păstrez un echilibru cu angajații.


Niciodată nu am forțat pe cineva să semneze anumite lucruri cum se întâmplă acum. Niciodată nu i-am spus unui angajat  citat <<Legea sunt eu. Semnează că eu îmi asum, pentru că vreau eu să se întâmple acest lucru>>. Citat din domnul primar. Cred că în acest moment s-a deschis cutia Pandorei odată cu aceste descinderi ale instituţiilor statului în Primăria Timişoara. Cred că oamenii vor spune adevărul”.

Grindeanu a făcut apel către angajații din primărie să facă față presiunilor primarului: „aș vrea să le transmit prin intermediul dumneavoastră angajaților primăriei să facă față presiunilor pe care știu că le au din partea actualei conduceri. Să respecte legea. E foarte important ca funcționari publici să respecte legea indiferent de presiunile la care sunt supuși și chiar i-aș ruga frumos să reziste la acest val de presiuni. Îmi pare rău dacă sunt unii care , până acum, nu au rezistat la aceste presiuni, dar sunt alte instituţii care se ocupă cu acetse lucruri. Să reziste. Este un apel  pentru cei care nu se văd, sunt oameni serioși care încearcă să își facă treaba foarte bine. Şi știu că le este teamă pentru că este haos și management prost în Primăria Timișoara”.

 

3 COMENTARII

  1. Pai dacă credeți ca dl ROBU este vreun prost va Înșelati, si-a delegat toate sarcinile cu drept de semnătura dlui City Manager Drăgoi Sorin si el scapă de orice răspundere, vrea sa-i poată avea la mana pe toți așa cum i-l are Pe el la mana Dl Dragila Andrei de la Horticultura, sau mulți alții,
    Își simte plecarea , Citat din Mircea Badea. ” TE DUCI. PA PA PA „.
    Drum buna

  2. La Casa Judeteana de Pensii Timis la directoru Caprariu Ioan Petru care e pe functie de 30 ani pe cand , o vizita ? sponsorizeaza la toate partidele ca deaia l au lasat PD acum zice ca e PSD ist are de unde ca expertiza fumcioneaza sub directa sa conducere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.