Sebastian Spanache Trio, Brum şi Implant pentru Refuz: nominalizări pentru artiştii timişoreni...

Sebastian Spanache Trio, Brum şi Implant pentru Refuz: nominalizări pentru artiştii timişoreni la premiile revistei Sunete

0
DISTRIBUIȚI

sebastianspanachetrio

O serie de artişti timişoreni au fost nominalizaţi la premiile revistei Sunete, „singurele premii autentice si independente din România“, după cum spun organizatorii acestui eveniment aflat la prima ediţie, care va avea loc la Bucureşti. Conform celor care au pus la cale aceste premii votanţii celor zece categorii sunt exclusiv persoane din industria muzicală (case de discuri, radio, tv, presă scrisă, online, artişti sau organizatori evenimente), iar decernarea premiilor va avea loc în data de 1 noiembrie la Atelierul de Producţie din Bucureşti.


Timişorenii de la Implant Pentru Refuz sunt nominalizaţi la categoria Best Rock, aflându-se în competiţie cu Coma, Days of Confusion, Luna Amară, OCS, Toulouse Lautrec şi Viţa de Vie. Cea mai mare surpriză este nominalizarea timişorenilor de la Sebastian Spanache Trio la categoria Best Album. „A Pasha’s Abstinence este nominalizat la categoria Best Album, la Premiile Sunete, event aflat la prima ediție. Din nou trebuie să spunem că ne simțim minunant când se depășesc granițele genurilor muzicale și ne alăturăm unor nume ca Subcarpaţi, Byron sau Alexandrina. Mulţumim Sunete pentru nominalizare“ au declarat membrii trupei timişorene Sebastian Spanache Trio. O altă trupă timişoreană care a fost nominalizată la categoria Best Electro este Brum, care se află în competiţie cu Aria Urbană, Danaga, Golan, Karpov Not Kasparov, Silent Strike şi Şuie Paparude. Pe lângă cele zece categorii de nominalizări la care votează persoane din industria muzicală autohtonă, redacţia Sunete va mai oferi trei premii onorifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.